تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
کد خبر : 29594

هنرمایی هنرمند پیشکسوت و گروهش در شب موسیقی آذربایجان در «فجر»

هنرمایی هنرمند پیشکسوت و گروهش در شب موسیقی آذربایجان در «فجر»

به گزارش خبرنگار مهر، تالار وحدت تهران در دومین روز از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر میزبان یکی از ویژه برنامه‌های موسیقی مرتبط با موسیقی اقوام ایران بود که با هنرمندی گروه وحید اسداللهی از نوازندگان شاخص موسیقی اقوام منطقه آذربایجان پیش روی مخاطبان قرار گرفت. براساس آنچه برای این کنسرت برنامه‌ریزی شده

به گزارش خبرنگار مهر، تالار وحدت تهران در دومین روز از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر میزبان یکی از ویژه برنامه‌های موسیقی مرتبط با موسیقی اقوام ایران بود که با هنرمندی گروه وحید اسداللهی از نوازندگان شاخص موسیقی اقوام منطقه آذربایجان پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
براساس آنچه برای این کنسرت برنامه‌ریزی شده بود بخشی از این برنامه با موسیقی بی‌کلام همراه شد و بخشی دیگر هم با حضور خوانندگان آذری‌زبان یونس برومند و بهاالدین خراسانی اجرا شد که در بخش‌ها و قطعات تعیین شده به روی صحنه آمده و هنرنمایی کردند.
قطعه اول با تکنوازی ناقارا و سازهای پرکاشن آغاز شد و در ادامه گروه‌نوازی با هنرنمایی وحید اسداللهی سرپرست گروه و نوازنده ساز ناقارا، محمد اسدالهی نیاری نوازنده گارمون، رضا اسدالهی نیاری نوازنده پرکاشن، پیام بنابی نوازنده تار، فرامرز گلزارفرد نوازنده بالابان و غلامرضا فرساد نوازنده باس کیبورد همراه شد. قطعاتی که اغلب آنها مشتمل بر آثار قدیمی و نوستالژیک موسیقی منطقه آذربایجان بود که مخاطبان حاضر در سالن با آن آشنا بودند.
«سن گلمزاولدوم» در دستگاه چهارگاه، «قوی گو لوم گلسین آی ننه» در دستگاه همایون، تک نوازی گروه اسدالهی با اجرای قطعه «من سنی آذری وحدتم»، «فایتونچی- اوزون دره»، «کوچه لر»، «داشلی گالا»، «قاشاقاباغ» در دستگاه سه‌گاه (اثراستاد نامور)، «گوناخ گلجک»، تک نوازی گارمون «ترکنه» ثراستاد خراسانی، تک نوازی گارمون قطعه «سیمین بری در گیسویت ای جان»، «فریده»، «سه گاه یاریخ کرم»، «تزگل» قطعات اجرای شده کنسرت شب گذشته گروه وحید اسداللهی را تشکیل می‌دادند.
وحید اسداللهی نیاری از جمله هنرمندان شناخته شده موسیقی آذربایجان در حوزه نوازندگی نقاره است که در سال ۱۳۳۹ در خانواده‌ای ترک زبان و موسیقی دوست در تهران به دنیا آمد. این هنرمند از کودکی به موسیقی علاقمند شد و ریتم نوازی را با سازهای قاوال (دایره) و ناغارا شروع کرد. وی در ۱۴ سالگی وارد ارکسترهای حرفه‌ای شد و بعدها با انتشار بیش از ۱۵ آلبوم موسیقی بدون کلام، اجرای کنسرت‌های بسیاری در ایران و دیگر کشورها و همچنین همکاری با بسیاری از هنرمندان مطرح و سرشناس توانست تاثیر چشمگیری در گسترش موسیقی آذربایجانی داشته باشد.
این نوازنده پیشگام موسیقی منطقه آذربایجان که طی سال‌های گذشته از جمله هنرمندان فعال و شناخته شده نوازندگی نقاره در کشورمان بوده، نشان درجه یک هنری شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور در رشته نوازندگی نقاره را دریافت کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.