![مردم سراغ برندهای خاص شیرخشک نروند مردم سراغ برندهای خاص شیرخشک نروند](https://bargozidehha.ir/wp-content/uploads/2024/07/cf4cdacadd462c1acd284971461d5d2b-200x135.jpeg)
مردم سراغ برندهای خاص شیرخشک نروند
مدیرکل امور فرآوردههای طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه فرمولاسیون همه شیرخشک های معمولی یکی است از مردم خواست با اجتناب از برندهای خاص خود را به دردسر نیاندازند.
مدیرکل امور فرآوردههای طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه فرمولاسیون همه شیرخشک های معمولی یکی است از مردم خواست با اجتناب از برندهای خاص خود را به دردسر نیاندازند.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: پاستیلهای باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو نسبت به فرآورده لاغری غیرمجاز چربی سوز جلبک و بلوبری هشدار داد.
استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص اینکه افراد لاغر از ابتلا به دیابت مصون می مانند یا خیر، توضیحاتی داد.
استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در ارتباط با نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت، توضیحاتی داد.
یک پروژه شبیهسازی بینالمللی جدید نشان می دهد با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوریشده میتوان از بیش از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآوردههای طبیعی و مکمل خبر داد.
یک متخصص طب اورژانس، استفاده از یک نوشیدنی خنک حاوی کمی نمک را به افرادی که در معرض گرمای شدید قرار گرفتهاند، توصیه کرد.
مصرف میوه های آبدار در روزهای گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، از صدور ۲۸۵ تاییدیه حلال برای محصولات سلامت محور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از سویا ممکن است برای بچه ها مفید باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج حاصل از ارزشیابی برنامه شیر مدارس در کشور را تشریح کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، سامانه تیتک سریعترین راه برای یافتن شیرخشک است.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد ماجرای برنج های وارداتی فیلیپینی توضیح داد.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید کرد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برگزیده ها می باشد.