ورود آب میوه و آب نبات «دودزا» به بازار کشور
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ورود محصولات جدید موسوم به «دودزا» به بازار غیررسمی کشور خبر داد.
گرسنگی طولانیمدت؛ میانبُری ناسالم برای کاهش وزن
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف تصور برخی افراد، گرسنگی طولانیمدت روشی سالم یا مؤثر برای کاهش وزن نیست و میتواند پیامدهای منفی بر بدن داشته باشد.
تاثیر روغن ماهی بر خطر سرطان روده بزرگ
مکملهای روغن ماهی اغلب برای محافظت در برابر بیماریهای مزمن استفاده می شوند اما تحقیقات جدید نشان میدهد که توانایی آنها در کاهش خطر سرطان روده بزرگ ممکن است به یک ژن واحد بستگی داشته باشد.
فاجعه در آشپزخانه بیمارستان دولتی+ فیلم
بازرسی از آشپزخانه یکی از بیمارستانهای دانشگاهی در تهران، وضعیت فاجعه باری از غیر بهداشتی بودن این محیط را نمایان ساخت.
افزایش سلامت قلب و انرژی با کره بادامزمینی
کره بادامزمینی سرشار از پروتئین و چربیهای مفید است و در تقویت قلب، کنترل وزن و افزایش انرژی بدن نقش مهمی دارد.
پیرصالحی: سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت کیفیت محصولات غذایی تولید داخل، گفت: سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است.
مصرف شکر قهوهای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعلام کرد: باور نادرست دیگری در میان مردم درباره مصرف شکر قهوهای وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد.
خوردن کدام مواد غذایی باعث «پوکی استخوان» می شوند
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رژیم غذایی نامناسب و کم تحرکی را از دلایل مهم افزایش شیوع پوکی استخوان عنوان کرد.
سالاد را باید چه موقع بخوریم
یکی از باورهای رایج در میان برخی افراد این است که مصرف سالاد و سبزیجات همراه با وعدههای اصلی غذایی ممکن است موجب مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه یا ناراحتی معده شود.
میوه پاییزی برای سلامتی و زیبایی
خرمالو یک میوه پاییزی محبوب است که طبع آن گرم و تر است که باعث سلامت دستگاه گوارش و بهبود عملکرد رودهها میشود و میتواند در جوانسازی پوست نیز کمک کننده باشد.
اعلام دو برنامه وزارت بهداشت در حوزه امنیت غذایی
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: در حوزه امنیت غذایی، دو برنامه مهم امسال شامل طرح دانشبنیان امنیت غذایی در زنجیره آرد و نان کامل و نیز شناسهگذاری محصولات غذایی است.
چاقی از کودکی آغاز میشود؛ تهدیدی جدی برای سلامت کشور
چاقی به بحرانی جدی در سلامت جامعه تبدیل شده است؛ تغذیه ناسالم و کمتحرکی، مهمترین دلایل افزایش نگرانکننده آن در میان کودکان و بزرگسالان هستند.
کلاهبرداری در بازار داغ لاغری با قرص و دمنوش
یک متخصص تغذیه و فیزیولوژی ورزشی، در مصاحبه با رادیو گفتوگو با هشدار درباره روشهای فوری و معجزهآسای لاغری، تاکید کرد: بدن هوشمند است و فقط به نظم، تلاش و صداقت پاسخ میدهد.
اعلام سیاست سازمان غذا و دارو در صنعت غذایی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: اصرار داریم مسیر فعالیت تولیدکنندگان حوزه غذایی و آشامیدنی، با نگاه تسهیلگرانه و مبتنی بر پاسخگویی، کوتاهتر و کارآمدتر شود.
تاکید پیرصالحی بر نقش فناوری در آینده تغذیه کشور
رئیس سازمان غذا و دارو، در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا، بر اهمیت نقش فناوری و آگاهی در آینده تغذیه کشور تأکید کرد.
کاهش مصرف گوشت برای سلامت عمومی مفید است
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: کاهش مصرف گوشت در کنار حبوبات و غلات کامل، میتواند سلامت عمومی را بهبود بخشد.






















Sunday, 7 December , 2025