
تبلیغات دروغین در مقابله با تب دنگی/ نه مکمل تاثیر دارد نه روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف مکمل های غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دنگی بی تاثیر دانست و نسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی هشدار داد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف مکمل های غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دنگی بی تاثیر دانست و نسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی هشدار داد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،از رونمایی سبد غذایی مطلوب ایرانیان خبر داد.
یک بررسی جدید نشان میدهد که اگرچه جایگزینهای گیاهی گوشت، فوق فرآوریشده هستند، اما همچنان ممکن است برای قلب شما سالمتر از گوشت باشند.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با امکان رهیابی محصول از مزارع با همکاری دو دانشگاه شیراز و مازندران اجرا میشود.
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای، گفت: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگهای کلیوی وخانمهای باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند.
رییس اداره مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در بین مردم خبر داد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت کنترل وضعیت افت قند خون بیماران دیابتی، گفت: بیماران دیابتی باید قند خون خود را با استفاده از دستگاههای تست قند خون خانگی پایش کنند.
عضو هیات علمی گروه تغذیه سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اُفت قندخون را یکی از مشکلات بیماران دیابتی دانست که انسولین تزریق می کنند.
مدیرکل امور فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بر رعایت مقررات ایمنی و تسریع در صدور گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی خبر داد.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با غذاهایی که می بایست در فصل تابستان و روزهای گرم سال بیشتر استفاده شوند، توضیحاتی داد.
یک بررسی جدید نشان می دهد افرادی که برای کاهش وزن رژیم می گیرند، باید آجیل بخورند.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: میزان تولید شیرخشک رگولار در اردیبهشت رکورد را شکست و از مرز ۶ میلیون قوطی عبور کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل گرما، گفت: در فصل تابستان نباید غذاهای پرانرژی و پرچرب استفاده شود.
تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن ماهی در دوران بارداری به نظر نمی رسد خطر ابتلا به آرتریت در نوجوانان را در آینده افزایش دهد، به خصوص اگر ماهی ها سالمون، قزل آلا یا ساردین روغنی باشند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برگزیده ها می باشد.