تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵
کد خبر : 32830

افزایش تولید و کیفی سازی برنج مانع واردات می شود

افزایش تولید و کیفی سازی برنج مانع واردات می شود

علیرضا مهاجر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: گیلان، استان توسعه مند و با قابلیت در حوزه کشاورزی و زراعت است. وی، برنج را از محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی گیلان برشمرد و افزود: این استان تأمین کننده بخش مهمی از امنیت غذایی کشور است. معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با اشاره

علیرضا مهاجر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: گیلان، استان توسعه مند و با قابلیت در حوزه کشاورزی و زراعت است.
وی، برنج را از محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی گیلان برشمرد و افزود: این استان تأمین کننده بخش مهمی از امنیت غذایی کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با اشاره به وسعت ۱۲۸ هزار هکتاری اراضی کشاورزی گیلان بیان کرد: گیلان یکی از قطب‌های کشاورزی کشور است.
مهاجر با اشاره به اهمیت توجه به تحقیقات برنج اضافه کرد: علمی سازی محصولات کشاورزی بویژه برنج منجر به بهره وری و شکوفایی اقتصادی در این بخش می‌شود.
وی با تاکید بر لزوم تقویت بخش اقتصادی، تجاری و بازرگانی برنج افزود: اقتصاد مهم‌ترین رکن پویایی و حیات حوزه کشاورزی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دنبال کاهش واردات برنج در کشور هستیم، گفت: اصلاح ارقام، افزایش بهره وری و دانش پایه کردن کشاورزی منجر به افزایش تولید محصول و کاهش تکدی گری واردات برنج می‌شود.
مهاجر از کشت ۶۵۰ هزار هکتار شالیزار در کشور خبر داد و بیان کرد: ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری در استان‌های شمالی کشور قرار دارد.
وی با تاکید بر تجدیدنظر از واردات برنج افزود: اگرچه واردات برای تأمین نیاز داخل صورت می‌گیرد اما به اقتصاد کشاورزان و شالیکاران لطمه می‌زند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با بیان اینکه گیلان سرآمد تولید برنج با کیفیت در کشور است، گفت: با افزایش تولید، بهره وری و کیفی سازی محصول برنج می‌توان سد راه واردات شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.