تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
کد خبر : 45150

هشدار پلیس نسبت به فعالیت جاعلان در فضای مجازی

هشدار پلیس نسبت به فعالیت جاعلان در فضای مجازی

به گزارش برگزیده ها به نقل از ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ با توجه به گزارش واصله از یکی از استان‌های غربی کشور مبنی بر فعالیت یک باند جاعل اسناد و مدارک به صورت سازمان یافته، بلافاصله کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های

به گزارش برگزیده ها به نقل از ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ با توجه به گزارش واصله از یکی از استان‌های غربی کشور مبنی بر فعالیت یک باند جاعل اسناد و مدارک به صورت سازمان یافته، بلافاصله کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فنی و اطلاعاتی اقدامات مجرمانه این باند را مورد رصد قرار دادند.
وی افزود: کارآگاهان پس از جمع آوری مدارک و مستندات کافی دال بر شناسایی گردانندگان، با هماهنگی قضائی و همکاری سایر پلیس‌های تخصصی دو نفر از سرشاخه‌های اصلی جاعلان با هویت معلوم را دستگیر کردند.
چولکی با اشاره به انجام بازرسی از مخفیگاه متهمان دستگیر شده، گفت: کارآگاهان در بازرسی از محل دستگیری این افراد، ابزار و دستگاه‌های ارتکاب جعل شامل دستگاه‌های چاپگر رنگی و سیاه و سفید، چاپگر کارت‌های هویتی، مهر، دو دستگاه تست اسکناس، یک رول نخ امنیتی اسکناس، دو قبضه سلاح شکاری و ۳۹۲ فشنگ شکاری ساچمه زنی و جنگی، تعداد ۵۰۰ قطعه کارت هوشمند به همراه تراشه مخصوص، تعداد کثیری اسناد هویتی شامل کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه و اسناد دولتی نظیر گواهینامه تحصیلی، سند مالکیت، لیبل کارت‌های الکترونیکی، مقادیر زیادی مشروبات الکلی و همچنین اسکناس جعلی پانصد هزار ریالی را کشف و ضبط کردند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد متهمان با شیوه و شگرد مجرمانه، اقدام به ایجاد صفحات متعدد در بستر پیام‌رسان‌های مجازی و خطوط بی نام و نشان کرده و اقدام به درج تبلیغ صدور مدارک جعلی ماننده کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه، سند مالکیت، گواهینامه تحصیلی، کارت شناسایی ادارات و …  کرده‌اند. جاعلان پس از دریافت سفارش از افراد متقاضی، مدارک جعلی را به آدرس افراد ارسال می‌کردند.
وی در ادامه ضمن توصیه به شهروندان خاطرنشان کرد: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق فضای مجازی آشنا شده‌اید دقت بیشتری در خصوص نحوه معامله و دریافت چک و اسکناس داشته باشید زیرا احتمال جعلی بودن متصور است. برای اطمینان از اصالت یک سند، باید از مرجع صدور آن استعلام کنید به عنوان مثال مرجع صدور شناسنامه، ثبت احوال؛ مدرک تحصیلی،  مدرسه و دانشگاه و … و اسناد مالکیت از ادارات ثبت اسناد و املاک است.
چولکی افزود: مراقب باشید در دام جاعلین و کلاهبردارانی که مدعی أخذ گواهینامه رانندگی و کارت معافیت و پایان خدمت هستند گرفتار نشوید زیرا صدور این کارت‌ها به صورت مکانیزه، متمرکز و توسط مراجع رسمی انجام می‌شود و با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن کارت‌های متفرقه مشخص می شود.
انتهای پیام

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.