تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
کد خبر : 10362

تکرار ادعاهای وزیر خارجه انگلیس درباره مذاکرات وین

تکرار ادعاهای وزیر خارجه انگلیس درباره مذاکرات وین

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لیز تراس وزیر امورخارجه انگلیس در حاشیه نشست گروه هفت در یک کنفرانس خبری گفت: این آخرین فرصت ایران است که با پیشنهادات جدی پای میز مذاکره درباره مفاد برجام بنشیند.  وی ادامه داد: هنوز فرصت برای وجود دارد اما این آخرین فرصت مذاکره کنندگان ایرانی است

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لیز تراس وزیر امورخارجه انگلیس در حاشیه نشست گروه هفت در یک کنفرانس خبری گفت: این آخرین فرصت ایران است که با پیشنهادات جدی پای میز مذاکره درباره مفاد برجام بنشیند. 

وی ادامه داد: هنوز فرصت برای وجود دارد اما این آخرین فرصت مذاکره کنندگان ایرانی است که با جدیت پای میز مذاکره بیایند. ضروری است که آنها این اقدام را انجام دهند. ما اجازه نمی دهیم که ایران به سلاح هسته ای دست یابد.

دیپلمات ارشد انگلیس بدون اشاره به بدعهدی طرف های اروپایی در اجرای تعهداتشان در برجام گفت: رایزنی ها در وین ادامه دارد. ما به‌طور شفاف به ایران اعلام کرده‌ایم که آن‌ها باید به میز مذاکره برگردند و با مفاد برجام موافقت کنند.

به گزارش ایسنا، دور جدید مذاکرات ایران و ١+٤ با هدف احیای توافق هسته‌ای از روز پنج شنبه در وین، پایتخت اتریش آغاز شده است. جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

علی باقری معاون سیاسی وزیر امورخارجه و رییس هیات مذاکره کننده ایران در وین در واکنش به فضاسازی ها علیه کشورمان همزمان با برگزری دور جدید مذاکرات برجامی تاکید کرد که رفتار مسئولانه ایران، این توافق را زنده نگه داشته است.

وی در توئیتی نوشت: فضاسازی دروغین خارج از اتاق مذاکره نمی تواند خللی در جدیت مذاکره کنندگان در رسیدن به توافقی که از حقوق و منافع ملت ایران صیانت می کند، وارد کند.

باقری همچنین شب گذشته در اظهاراتی بیان کرد: من شخصا نسبت به حصول توافق خوشبین هستم اما با توجه به سابقه ناخوشایندی که مردم ما از طرف مقابل دارند قطعا ساده‌اندیش نخواهیم بود.

رییس هیات مذاکره‌کننده ایران درباره پیشنهاد ارائه شده از سوی تهران در دور هفتم مذاکرات افزود: مواضع ما بر اساس توافقی بوده و هست که در سال ۱۳۹۴ میان ایران و ۱+۵ نهایی شد. نکات و ملاحظات و خواسته‌های ما مبتنی بر آن توافق است که مورد قبول دو طرف بوده است. یکی از مسایل اصلی این مذاکره این است که آمریکا که از توافق خارج شده و خواستار ورود مجدد به آن است، شرایط لازم برای این کار فراهم شود. از این رو نمی‌توانیم به آن توافق بی‌توجه باشیم و به نظرم نگاه ما به هیچ وجه حداکثری نبوده و نیست.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.