تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
کد خبر : 55073

توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

مصرف میوه های آبدار در روزهای گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.
از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.
میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.
مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.
نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.