تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
کد خبر : 33831

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه بارداری و شیردهی می ‌تواند شکل، اندازه و ظاهر سینه‌ های شما را تغییر دهد. بنابراین اگریکی از انواع پروتز سینه را دارید و باردار هستید (یا به باردار شدن …

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

بارداری و شیردهی می ‌تواند شکل، اندازه و ظاهر سینه‌ های شما را تغییر دهد. بنابراین اگریکی از انواع پروتز سینه را دارید و باردار هستید (یا به باردار شدن فکر می‌کنید)، طبیعی است که سوالاتی در خصوص بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه داشته باشید. در این مقاله همراه ما باشید تا به همه سوالاتی که در خصوص بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه ممکن است برای شما پیش بیاید، پاسخ دهیم.

رابطه بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

اگر برای بزرگ کردن سینه ‌های خود پروتز سینه گذاشته ‌اید، بدانید که تنها نیستید. بسیاری از زنان پروتز سینه گذاشته اند. بسیاری از زنانی که ایمپلنت انجام می دهند در سنین باروری هستند، بنابراین این سوال پیش می آید که آیا در صورت کاشت ایمپلنت می توانید با موفقیت به نوزاد خود شیر ​​بدهید یا خیر.

خبر خوب این است که بیشتر خانم ها می توانند بعد از جراحی بزرگ کردن سینه به نوزاد خود شیر بدهند، اما موفقیت شما تا حد زیادی به نوع جراحی و نحوه انجام آن بستگی دارد.

اکثر زنانی که پروتز سینه دارند، معمولا شیر خوبی تولید می کنند. خود ایمپلنت ‌ها معمولاً در شیردهی تداخلی ایجاد نمی‌کنند، زیرا زیر بافت طبیعی سینه شما و گاهی زیر ماهیچه‌ های سینه قرار دارند.

بیایید درباره آناتومی سینه و تولید شیر بحث کنیم. شیر در بافت غده سینه شما تولید می شود و از طریق لوله هایی که به آن ها مجرای شیر می گویند به سمت نوک سینه ها می رود. اگر مجاری شیر مسدود یا بریده شود، می تواند در شیردهی اختلال ایجاد کند. اعصابی در نوک پستان شما وجود دارد که در شیردهی نیز نقش دارند. مکیدن سینه توسط کودک باعث افزایش سطح پرولاکتین و اکسی توسین شما می شود، دو هورمونی که در تولید شیر مادر مهم هستند.

دو نوع اساسی ایمپلنت وجود دارد: سالین و سیلیکون. ایمپلنت های سالین با آب نمک استریل پر می شوند. ایمپلنت های سیلیکونی با ژل سیلیکون پر می شوند. طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ‌ها، اخیراً هیچ گزارشی مبنی بر مشکلاتی در نوزادان مادران دارای پروتز سینه سیلیکونی گزارش نشده است.

ایمپلنت ها از طریق یک برش وارد می شوند که می تواند در یکی از سه محل قرار گیرد. اگر ایمپلنت از طریق یک برش در چین زیر سینه یا از طریق یک برش در زیر بغل شما وارد شود، و اعصاب نوک سینه شما بسیار بعید است که بریده یا آسیب دیده باشند.

محل سوم برای برش در اطراف لبه یا هاله ی پوست است، پوست تیره تری که نوک سینه شما را احاطه کرده است. این برش ممکن است مجاری شیر و اعصاب را تحت تاثیر قرار دهد و ممکن است منجر به کاهش مقدار شیر مادر برای کودک شما شود.

ایمپلنت را می توان در زیر بافت سینه یا زیر عضله قفسه سینه که در زیر بافت سینه قرار دارد قرار داد. قرار دادن ایمپلنت زیر عضله کمتر از قرار دادن آن در زیر بافت سینه در شیردهی تداخل دارد.

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

نکات کلیدی در خصوص بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

یکی از نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که چرا شما پروتز سینه انجام داده اید. بیشتر خانم ها به این دلیل که می خواهند سینه بزرگتری داشته باشند، پروتز سینه می کنند. اگر به این دلیل که سینه ‌های شما اصلاً رشد نکرده یا نامتقارن بودند، ایمپلنت انجام دادید، ممکن است بافت سینه ‌تان برای تولید شیر کافی بسیار کم باشد. اگر پس از جراحی ماستکتومی برای برداشتن یک یا هر دو سینه به دلیل سرطان، ایمپلنت سینه گذاشته ‌اید، اگر هر دو سینه برداشته شده باشد، نمی‌توانید از طرف ایمپلنت یا هر دو طرف شیر بدهید.

اگر ایمپلنت ‌های خود را تعویض کرده ‌اید، یا هر عمل جراحی دیگری روی سینه‌ ها برای رفع مشکلات ایمپلنت ‌هایتان انجام داده‌اید، احتمالاً مشکلات مربوط به شیردهی را تجربه خواهید کرد. ایمپلنت ها برای همیشه دوام نمی آورند. اکثر جراحان پلاستیک به زنان توصیه می کنند که هر 10 تا 15 سال یکبار ایمپلنت های خود را تعویض کنند.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تعویض پروتز سینه به سایت دکتر ایزدپناه مراجعه نمایید.

اگر هر نوع عمل جراحی سینه ایمپلنت، کوچک کردن سینه، یا هر عمل جراحی برای برداشتن توده یا کیست انجام داده اید و می خواهید نوزاد خود را شیر بدهید، در طول بارداری خود در مورد آن با متخصص زنان یا مامای خود صحبت کنید. در صورت امکان، سوابق پزشکی جراحی خود را در اختیار آن ها قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که پزشک اطفال شما می داند که شما جراحی سینه انجام داده اید و در حال شیردهی هستید تا بتواند توجه بیشتری به رشد کودک شما داشته باشد.

یک منبع عالی برای همه مادرانی که شیر می دهند مشاور شیردهی است. مشاوران شیردهی متخصصان بهداشتی هستند که به طور خاص آموزش دیده اند تا به مادر آموزش دهند که چگونه به نوزاد خود شیر دهد و به او کمک کنند تا با هر مشکلی در رابطه با شیردهی مقابله کند. متخصص زنان و زایمان یا مامای شما معمولاً می تواند یک مشاور محلی شیردهی را به شما توصیه کند.

یک مشاور شیردهی می تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید که آیا کودک شما شیر کافی دریافت می کند یا خیر. به یاد داشته باشید، حتی اگر فقط بتوانید مقداری شیر تولید کنید، شیردهی برای کودک شما مفید است.

بارداری چه تاثیری بر پروتز سینه دارد؟

ایمپلنت ‌های سینه به گونه ‌ای طراحی شده ‌اند که در برابر باد کردن، پارگی و نشت مقاوم باشند. فشار ناشی از رشد بافت سینه بعید است که باعث پارگی و تغییر شکل ایمپلنت شود.

با این حال، تغییرات در بافت سینه، همراه با افزایش وزن طبیعی در دوران بارداری، گاهی اوقات می‌تواند بافت سینه را ضعیف کند، زیرا سینه ‌ها منبسط می ‌شوند و سپس منقبض می‌ شوند. این می ‌تواند باعث تغییر شکل یا افتادگی آن‌ ها برای برخی افراد – البته نه همه – شود که ممکن است ظاهر سینه ‌های شما را حتی با ایمپلنت تغییر دهد.

آیا شیردهی با ایمپلنت دشوار خواهد بود؟

در اینجا مشکلاتی وجود دارد که ممکن است با آن روبرو شوید:

  • کمبود شیر: بسته به نحوه انجام عمل جراحی پروتز سینه ، ممکن است در تولید شیر مادر کافی مشکل داشته باشید.
  • بی حسی نوک سینه: اگر نوک سینه‌ های شما حساسیت خود را از دست بدهند، ممکن است تولید شیر کمتری داشته باشید.
  • درد نوک پستان: اگر نوک سینه های شما حساس تر از حد طبیعی باشد، ممکن است نوک سینه های شما دردناک باشد که شیردهی را دردناک می کند.
  • ورم پستان: زنان دارای ایمپلنت بیشتر در معرض خطر ابتلا به ورم پستان هستند.
  • سینه های ورم کرده: زنانی که ایمپلنت دارند بیشتر در معرض خطر بزرگ شدن سینه هستند.

آیا پس از پروتز سینه برای باردار شدن باید مدت زمان مشخصی صبر کرد؟

بله. به طور کلی، بهتر است قبل از باردار شدن، به طور کامل بهبود پیدا کنید. حدود 6 تا 8 هفته طول می کشد تا به طور کامل پس از جراحی بهبود یابید و 9 ماه از زمان لقاح تا زایمان طول می کشد، بنابراین بعید است که جراحی در بارداری تداخل داشته باشد، مگر اینکه در دوران بارداری جراحی انجام دهید.

اگر بلافاصله پس از جراحی باردار شدید، جراح و متخصص زنان و زایمان خود را در جریان بگذارید تا بتوانند شما را تحت نظر داشته باشند و خطرات عوارض را به حداقل برسانند.

توصیه می شود حداقل به مدت شش ماه، ترجیحاً بیشتر، از حاملگی خودداری کنید. بدن و سینه های شما پس از جراحی به زمان نیاز دارند تا بهبود یابد. ممکن است تا هشت یا دوازده ماه طول بکشد تا نتایج نهایی جراحی بزرگ کردن سینه مشخص شود. بهبودی برش ها زمان بیشتری می برد، اما ایمپلنت های سینه نیز به زمان نیاز دارند تا در جای خود قرار گیرند و جا بیفتند.

بعد از پروتز سینه

سخن پایانی

بارداری نباید روی ایمپلنت ‌های شما تأثیر بگذارد، اگرچه تغییر سینه‌ ها در طول بارداری و بعد از آن طبیعی است و می‌تواند باعث شود پس از زایمان از سینه ‌های خود راضی نباشید. اگر از ایمپلنت های خود پس از بارداری ناراضی هستید، یا اگر در مورد شیردهی نگرانی دارید، با پزشک صحبت کنید. آن ها می توانند به شما راهنمایی کنند.

جراحی ایمپلنت سینه را می توان قبل یا بعد از بارداری انجام داد. هنگامی که ایمپلنت ها قبل از باردار شدن در سینه گذاشته می شوند، بیمار باید بداند که بعد از بارداری و شیردهی ممکن است سینه ها به مرور زمان تغییر کند. شیردهی با ایمپلنت سینه امکان پذیر است و ایمپلنت برای مادر و نوزاد نیز بی خطر است.

انجام پروتز سینه بعد از بارداری و شیردهی می تواند به شما کمک کند اندازه و شکل بهتری از سینه ها داشته باشید . به عبارت دیگر، سینه های رویایی خود را بدست آورید!

اگر میخواهید زیبایی را به خود هدیه دهید این کار را به دکتر ایزدپناه بسپارید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دکتر ایزدپناه به نشانی  drkambiz-izadpanah.comمراجعه کنید. همچنین برای دیدن نمونه کارهای بیشتر به پیج اینستاگرام دکترکامبیز ایزد پناه سری بزنید.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.