تاریخ انتشار : جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
کد خبر : 37243

پرچم داروسازی ایران بالاست/ شرط تکمیل زنجیره دارو

پرچم داروسازی ایران بالاست/ شرط تکمیل زنجیره دارو

به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه پنجمین نمایشگاه بین المللی مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی، روز جمعه سوم شهریور ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های ایران مال برگزار شد. قبل از مراسم اختتامیه، آخرین پنل با عنوان آینده صنعت مواد موثره دارویی برگزار شد. شهریار امیدوار عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی

به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه پنجمین نمایشگاه بین المللی مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی، روز جمعه سوم شهریور ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های ایران مال برگزار شد.
قبل از مراسم اختتامیه، آخرین پنل با عنوان آینده صنعت مواد موثره دارویی برگزار شد.
شهریار امیدوار عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، گفت: سال‌ها قبل که سندیکا در حال تأسیس بود، شاید همکاران زیادی به رونق صنعت مواد موثره دارویی امیدوار نبودند، اما حوزه ماده اولیه توانست پایه‌ها و هسته‌هایی را در قالب نمایشگاه فارمکس خودنمایی کرده است.
وی افزود: صنعت ماده اولیه دارویی، یکی از صنایعی است که از صفر شروع کرد و امروز، مولکول‌های بسیاری در تولید دارو ساخته می‌شود که نشان می‌دهد جایگاه صنعت مواد اولیه دارویی در کشور، در حال پیشرفت و ارتقا است.
امیدوار گفت: امروز در نقطه‌ای هستیم که صنعت ماده اولیه در حال عمیق‌تر شدن است. زیرا، دنیای آینده با چالش کمبود منابع مواجه خواهد شد. در حالی که ما از منابع کافی برخورداریم و این مهم، مزیت کشور ما خواهد بود.
وی افزود: ما باید بتوانیم با قدرت‌های تولید کننده مواد اولیه دارویی در جهان رقابت کنیم و البته، راه آسانی نخواهد بود.
سید محمدرضا موسوی نایب رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، گفت: سال به سال این نمایشگاه، پررونق‌تر برگزار می‌شود.
وی افزود: رونمایی از دستاوردهای جدید واقعاً لذت بخش است و امسال، بخش تجهیزات ما بسیار پررنگ حضور داشتند.
موسوی ادامه داد: وصل شدن صنایع پتروشیمی به صنعت داروسازی، نکته مهمی در مسیر پیشرفت هر دو صنعت است.
وی افزود: عمق دادن به تولیدات مواد دارویی، می‌تواند به تکمیل زنجیره ارزش افزوده کمک کند. به طوری که در استامینوفن به این زنجیره نزدیک شده ایم و به زودی، از صفر تا صد تولید استامینوفن در کشور اتفاق خواهد افتاد.
موسوی ادامه داد: رقابت در ماده اولیه دارویی بسیار ساده‌تر از محصول نهایی است، زیرا؛ رقابت با برندهای معتبر دارویی بسیار سخت است. اما، در تولید مواد مؤثره، این شرایط حاکم نیست و می‌توان به آسانی با دیگر محصولات خارجی رقابت کرد.
وی افزود: صادرات ماده موثره دارویی خیلی آسان‌تر از محصول نهایی است، به شرطی که به تولیدات خود عمق بدهیم.
صابر نامی عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی، گفت: در حال حاضر پیچیده‌ترین مولکول‌های دارویی در داخل کشور تولید می‌شود و باید به سمت عمق بخشیدن تولید مواد دارویی برویم.
وی افزود: تولید مواد اولیه دارویی به شکل یک زنجیره است و نیازمند کمک برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه داخل است.
نامی گفت: ما می‌توانیم به رقابت در تولید پیچیده‌ترین مولکول‌های دارویی با سایر کشورها فکر کنیم، به شرطی که حمایت شویم.
وی افزود: متأسفانه واردات موازی و قیمت گذاری دستوری، صنعت داروسازی را آزار می‌دهد.
در ادامه، شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران در اختتامیه پنجمین نمایشگاه فارمکس گفت: از اینکه پرچم داروسازی کشور توسط تولیدکنندگان مواد دارویی بالا نگه داشته شده، افتخار می‌کنیم.
وی، فعالیت بیش از ۴۰ شرکت تولید کننده مواد اولیه دارویی و تولید ۵۰۰ مولکول‌های دارویی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: تکمیل زنجیره دارو، به خودکفایی مواد اولیه دارویی متکی است که امیدواریم هرچه زودتر این اتفاق بیافتد.
کلانتری گفت: خدا قوت به سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی که توانسته اند در مسیر خودکفایی صنعت داروسازی گام بردارند.
فرامرز اختراعی رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، به ارائه گزارشی از نمایشگاه امسال پرداخت و افزود: امیدواریم با تلاش جوانان آینده ساز در صنعت داروسازی کشور، فتح بازارهای خارجی را شاهد باشیم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.