تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲
کد خبر : 49611

تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی

تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازه‌گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده‌ها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه‌های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازه‌گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده‌ها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت.
وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه‌های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده‌های غذایی با ریز مغذی‌ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی‌سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنی‌سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد.
محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماری‌های گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می‌تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.