تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
کد خبر : 38099

تاکید رئیس سابق ام آی۶ بر لزوم ادامه همکاری اقتصادی چین و انگلیس

تاکید رئیس سابق ام آی۶ بر لزوم ادامه همکاری اقتصادی چین و انگلیس

به گزارش برگزیده ها به نقل از ایسنا به نوشته روزنامه تلگراف، سر ریچارد دی‌یرلاو، رئیس پیشین سازمان اطلاعات مخفی انگلیس (MI6) پس از رسوایی جاسوسی وست مینستر (Westminster) با بیان اینکه چین و بریتانیا تقریباً دشمنان یکدیگر محسوب می‌شوند، تاکید کرد: «بسیار بهتر» است که با رقبای خود صحبت کنید تا اینکه آنها را

به گزارش برگزیده ها به نقل از ایسنا به نوشته روزنامه تلگراف، سر ریچارد دی‌یرلاو، رئیس پیشین سازمان اطلاعات مخفی انگلیس (MI6) پس از رسوایی جاسوسی وست مینستر (Westminster) با بیان اینکه چین و بریتانیا تقریباً دشمنان یکدیگر محسوب می‌شوند، تاکید کرد: «بسیار بهتر» است که با رقبای خود صحبت کنید تا اینکه آنها را منزوی کنید.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس با فشار برخی از نمایندگان محافظه‌کار، از جمله لیز تراس (نخست وزیر سابق انگلیس) برای اعلام کردن چین به عنوان «تهدید» پس از دستگیری یک محقق پارلمانی تحت قانون اسرار رسمی به‌عنوان جاسوس چین، مواجه است.
اما کیمی بادنوک، وزیر بازرگانی انگلیس هشدار داده است که اتخاذ موضع تقابلی‌تر در برابر پکن باعث تشدید اوضاع می‌شود زیرا او بر این باور است که یک تنش جاسوسی نباید منجر به محرومیت‌های دیپلماتیک شود.
دی‌یرلاو همچنین گفت: ما فقط باید با چشمان باز وارد این رابطه شویم و اطمینان حاصل کنیم که چینی‌ها کاملاً و به وضوح درک می‌کنند که محدودیت‌های ما کجاست. ما باید به‌طور کامل مراقب چگونگی روابط دوجانبه خود با چین باشیم.
وی تاکید کرد که بریتانیا می‌تواند چین را بدون از بین بردن روابط تجاری خود به چالش بکشد و در ادامه به این نکته اشاره کرد که استرالیا چگونه تنش‌های خود با پکن را مدیریت کرده است.
رئیس سابق ام‌ آی ۶ افزود: شما می‌توانید با چین سرسخت باشید و در عین حال، می‌توانید با آنها تجارت کنید. ببینید، این یک جنگ سرد با چین نیست. اقتصادهای ما به یکدیگر وابسته است، در حالی‌که این مشخصه روابط ما با اتحاد جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد نبود.
دی‌یرلاو اظهار داشت: وضعیت کاملاً متفاوت است و ما استرالیا را به‌عنوان یک نمونه بسیار خوب از نحوه رفتار با چین در مقابل خود داریم. استرالیا تقریباً مشکل مشابهی با پارلمان خود داشته است اما در عین حال، یک رابطه تجاری کاملاً اساسی با چین دارد.
انتهای پیام  

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.