ایسنا/خراسان شمالی رییس سازمان انرژی اتمی گفت: فناوری هسته‌ای پیشتازی به ارمغان می‌آورد.

دکتر محمد اسلامی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ بهمن) در آیین افتتاح مرکز پرتودهی فرآیند خراسان شمالی، اظهار کرد: دامنه خدمت، نقش و سهم فناوری هسته‌ای در همه شون زندگی مردم به‌صورت گسترده است و محدود به یک کاربرد نیست.

ایشان افزود: شعار آمریکا در اسناد بالادستی، پیشتازی از جنس پیشوایی است که به معنای سطله‌گری است و تا امسال وارد جنگ مستقیم با ایران نشده بود، امسال شد و از همه توطئه‌ها استفاده کرد که به فناوری هسته‌ای دست نیابیم.

اسلامی ادامه داد: دشمنان برای اینکه ما به فناوری نرسیم، به هر اقدامی از خرابکاری گرفته تا ترور دانشمندان دست زده‌اند و تمام این اقدامات برای ناامید کردن ماست. مما با رهنمودهای مقام معظم رهبری توانسته‌ایم با تحقیقات درون‌زا، علم و تحقیقات را به خدمت تبدیل کنیم و آن را در گذر زمان توسعه دهیم.

ایشان تاکید کرد: تجهیزات ایجادشده با دانش داخلی است. امروز علوم‌ و فنون پیشرفته قدرت‌زاست و دشمنان، فناوری را تحمل نمی‌کنند. در بحث سلامت و امنیت غذایی، گام های گسترده‌ای برداشته‌ایم و باید در تمام کشور گسترش دهیم.

آخرین و مهم ترین اخبار بین الملل را در برگزیده ها دنبال کنید.