سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) گفت، پکن به واشنگتن تاکید دارد تا مذاکرات با روسیه را درباره ثبات استراتژیک از سربگیرد و اقدامات بعدی را در این باره مورد بحث قرار دهد.

خبرگزاری ایسنا: «لین جیان» سخنگایشان وزارت خارجه چین همچنین گفت، پس از آنکه پیمان کاهش تسلیحات جدید استراتژیک موسوم به نیواستارت منقضی شود، آمریکا باید در این‌باره با مسکو وارد مذاکره شود.

به گفته خبرگزاری نووستی، این اظهارات از سایشان سخنگایشان وزارت خارجه چین پس از آن مطرح شده که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه گفته بود که کارشناسان هسته‌ای باید بر رایشان پیمان تسلیحات مدرن و پیشرفته بجای تمدید پیمان نیواستارت کار کنند.

سخنگایشان وزارت خارجه چین همچنین افزود: «پکن از آمریکا می‌خواهد تا مذاکرات درباره ثبات استراتژیک را با روسیه از سربگیرد و درباره اقدامات بعدی پس از انقضای نیواستارت بین واشنگتن و مسکو گفت‌وگو کند.»

آخرین و مهم ترین اخبار بین الملل را در برگزیده ها دنبال کنید.