ورود آب میوه و آب نبات «دودزا» به بازار کشور ۱۱ آبان ۱۴۰۴

ورود آب میوه و آب نبات «دودزا» به بازار کشور

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ورود محصولات جدید موسوم به «دودزا» به بازار غیررسمی کشور خبر داد.

سلامت | برگزیده ها
سبزی می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند ۱۱ مهر ۱۴۰۴

سبزی می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند

یک ماده مغذی رایج که در سبزیجات برگ‌دار و ذرت یافت می‌شود، ممکن است کاری بیش از محافظت از بینایی انجام دهد.

اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش‌آموزان ۰۹ مهر ۱۴۰۴

اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش‌آموزان

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به نقش چراغ راهنمای تغذیه، گفت: این ابزار می‌تواند بر شکل‌گیری ذائقه و عادات غذایی کودکان و نوجوانان تأثیرگذار باشد.

هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ۰۷ مهر ۱۴۰۴

هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان هشدار داد.

زنان باردار لبنیات فله ای مصرف نکنند ۰۶ مهر ۱۴۰۴

زنان باردار لبنیات فله ای مصرف نکنند

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: مصرف لبنیات فله و پرچرب به‌ویژه در دوران بارداری می‌تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.

راز پوست شفاف در یک میوه آبدار ۰۶ مهر ۱۴۰۴

راز پوست شفاف در یک میوه آبدار

خربزه با دارا بودن ویتامین‌ها، آب و فیبر تأثیرات مثبتی بر روی بخش‌های مختلف بدن دارد. مصرف روزانه خربزه و در حد تعادل می‌تواند بخشی از نیازهای غذایی روزانه را بدون افزایش کالری برطرف کند.

کنترل تشنج کودکان؛ تغذیه درست گاهی مؤثرتر از دارو است ۰۵ مهر ۱۴۰۴

کنترل تشنج کودکان؛ تغذیه درست گاهی مؤثرتر از دارو است

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران بر اهمیت نقش تغذیه در کنترل و کاهش تشنج‌های کودکان تأکید کرد.

مصرف لبنیات در دوران بارداری ضروری است ۰۴ مهر ۱۴۰۴

مصرف لبنیات در دوران بارداری ضروری است

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باور رایجی که مصرف شیر و لبنیات در دوران بارداری را باعث بزرگ شدن جنین و سخت شدن زایمان می‌داند، را فاقد پایه و اساس علمی عنوان کرد.

ناصحی: تغذیه از موضوعات اساسی در سلامت جسم و روان است ۰۲ مهر ۱۴۰۴

ناصحی: تغذیه از موضوعات اساسی در سلامت جسم و روان است

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت:
یکی از موضوعات اساسی در مبحث سلامت جسم و روان، تغذیه است.

بازگشت ۴۰۰ تن برنج آلوده به پاکستان ۰۱ مهر ۱۴۰۴

بازگشت ۴۰۰ تن برنج آلوده به پاکستان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از شناسایی ۴۰۰ تن برنج آلوده به سم آفلاتوکسین خبر داد و گفت: این محموله قبل از توزیع در کشور، به پاکستان بازگردانده شد.

اجرای طرح مکمل‌یاری برای دانش‌آموزان امسال ادامه دارد ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

اجرای طرح مکمل‌یاری برای دانش‌آموزان امسال ادامه دارد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از اجرای طرح مکمل یاری برای دانش آموزان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

انتخاب تغذیه سالم را به کودکان آموزش دهید ۳۰ شهریور ۱۴۰۴

انتخاب تغذیه سالم را به کودکان آموزش دهید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از والدین خواست به کودکان خود قبل از ورود به مدرسه درباره انتخاب‌های غذایی سالم و مناسب آموزش دهند.

ویژگی های صبحانه و میان وعده دانش آموزان ۲۹ شهریور ۱۴۰۴

ویژگی های صبحانه و میان وعده دانش آموزان

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت انتخاب درست صبحانه و میان وعده های دانش‌آموزان در مدرسه تأکید کرد.

۲ عامل ابتلا به مه مغزی را بشناسید ۲۸ شهریور ۱۴۰۴

۲ عامل ابتلا به مه مغزی را بشناسید

اصفهان – متخصصان مغز و اعصاب تاکید دارند که فست فودها و غذاهای سرخ کردنی یکی از شایع‌ترین عامل ایجاد «مه مغزی» است.

رژیم غذایی گیاهی از بیماری‌های مزمن متعدد پیشگیری می‌کند ۲۸ شهریور ۱۴۰۴

رژیم غذایی گیاهی از بیماری‌های مزمن متعدد پیشگیری می‌کند

یک مطالعه جدید می‌گوید پیروی از رژیم غذایی گیاهی می‌تواند به افراد کمک کند تا با افزایش سن از مشکلات متعدد سلامتی در امان بمانند.

آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

وزارت بهداشت اعلام کرد: گوشت قرمز و سفید در هر واحد (حدود ۳۰ گرم) تقریباً ۷ گرم پروتئین دارند و از نظر میزان پروتئین تفاوتی با هم ندارند.