تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
کد خبر : 15350

گسترش خدمات در مناطق کم‌برخورد با طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت»

گسترش خدمات در مناطق کم‌برخورد با طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت»

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی که به‌عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در هجدهمین سفر استانی دولت سیزدهم به بردسکن سفر کرده است، ظهر پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان حاضر شد. وی با بیان این‌که اجرای طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: این برنامه با

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی که به‌عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در هجدهمین سفر استانی دولت سیزدهم به بردسکن سفر کرده است، ظهر پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان حاضر شد.

وی با بیان این‌که اجرای طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: این برنامه با همکاری و مشارکت رؤسا و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور میسر است و از این طریق می‌توان در جهت رفع مشکلات و کمبودها در حوزه سلامت گام برداشت.

وی اضافه کرد: عملیاتی شدن طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» اولویت این وزارتخانه است و نقش مهمی در گسترش خدمات در مناطق کم‌برخوردار دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حضور هیئت دولت در مناطق محروم و کم‌برخوردار را نشان از دغدغه دولت در رفع مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور دانست و ادامه داد: پس از دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از مأیوس شدن دشمن از حربه‌های مختلف برای به زانو در آوردن میهن، کشورمان درگیر تحریم‌ها و فشارهای ناجوانمردانه متعددی شد و امروز دشمنان انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند با تحریم‌ها و فشار بیشتر، مردم را از انقلاب اسلامی مأیوس کنند.

وی خاطرنشان کرد: تحریم‌های ظالمانه و مسدود کردن منابع غذایی و دارویی فشارهای مضاعفی را به مردم وارد می‌کند و هدف این است که دولت به هدف اصلی خود که افزایش رفاه مردم است، نرسد.

عین‌اللهی بیان کرد: در آغاز کار دولت سیزدهم، روزانه ۵۰ هزار مورد ابتلاء به کرونا، ۱۸ هزار بستری، هشت هزار بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه بستری می‌شدند و روزانه بیش از ۷۰۰ هموطن جان خود را از دست می‌دادند، بنابراین از همان ابتدای کار دولت، تلاش شد به دور از وعده و قول دادن به مردم، به اهداف خود عمل کنیم که خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه برداشته شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۴۷ میلیون واکسن با کمک مردم تزریق شده و در این برنامه اگر تنها از ظرفیت پرسنل بهداشتی و درمانی استفاده می‌شد، تزریق این تعداد واکسن دو سال زمان می‌برد اما با مشارکت مردم، هم‌اکنون کشورمان در زمره ۱۰ کشور جهان در اجرای موفق برنامه واکسیناسیون به شمار می‌رود.

وزیر بهداشت با بیان این‌که حضور نیروهای جوان از ظرفیت‌های مهم شهرستان بردسکن محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: باید از امکانات موجود به شکل مطلوب استفاده کرد و می‌توان برای گسترش خدمات، از «تله مدیسن» پزشکی از راه دور بهره برد.

عین اللهی با اشاره به تأکید رئیس جمهور بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام، گفت: در حال حاضر ۲۲۰ پروژه با پیشرفت بالای ۷۰ درصد در حوزه سلامت در کشور در حال اجراست از این رو ساخت بیمارستان جدید در بردسکن امکان‌پذیر نیست اما با توجه به نیاز شهرستان، می‌توان از منابع غیر دولتی برای اجرای این پروژه استفاده کرد.

منبع : ایسنا

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.