تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
کد خبر : 29262

کلاهبرداری با برنامه‌های رسیدساز جعلی تلفن همراه

کلاهبرداری با برنامه‌های رسیدساز جعلی تلفن همراه

به گزارش ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در این باره گفت: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامه‌های مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و.. آشنا شده‌اید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاه‌های مجازی نظیرآپ، تاپ و.. کرده و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در این باره گفت: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامه‌های مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و.. آشنا شده‌اید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاه‌های مجازی نظیرآپ، تاپ و.. کرده و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر می‌دهد. و یا با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی جهت قانع کردن شما تماس می گیرد، اعتماد نکنید بلکه شما می توانید با مراجعه به عابربانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
وی افزود: همچنین در مواردی فرد طرف معامله شما ادعای واریز مبلغ معامله را با ارائه رسید واریز عابر بانک می کند و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر می‌دهد، این موضوع نیز کذب می باشد و افراد می توانند با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا همچنین تاکید کرد: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق فضای مجازی آشنا شده اید دقت بیشتری در خصوص نحوه معامله و دریافت چک و اسکناس داشته باشید زیرا احتمال جعلی بودن متصور است و در مجموع باید دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله داشته باشید.
براساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ چولکی به همه شهروندان توصیه کرد: برنامه پیامکی بانک خود را فعال کرده تا در صورت واریز وجه پیامک انتقال را دریافت کنند همچنین به سرشماره واریز نیز توجه کنند تا جعلی نباشد.
انتهای پیام

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.