تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
کد خبر : 30348

غذای بین راهی چی بخوریم تا مسموم نشویم

غذای بین راهی چی بخوریم تا مسموم نشویم

به گزارش خبرگزاری مهر، مطمئن‌ترین راه برای حفظ سلامت در سفر، این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید. غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد؛ چراکه غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند و میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع،

به گزارش خبرگزاری مهر، مطمئن‌ترین راه برای حفظ سلامت در سفر، این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید.
غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد؛ چراکه غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند و میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد و تکثیر دارند.
بنابراین غذاهای خشک مثل انواع کوکوها شامل کوکوی سبزی، سیب‌زمینی، کتلت، شامی، انواع دلمه‌ها، انواع پلوها شامل عدس پلو، لوبیا پلو همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیار تازه و لیمو ترش که خوب شسته شده‌اند غذاهای مناسبی برای سفرند.
غذایی را که برای سفر آماده می‌کنید، در طول راه کاملاً خنک نگه دارید. غذاهایی مثل سالاد الویه، کالباس و سوسیس که سریع‌تر فاسد می‌شوند، برای سفر مناسب نیستند.
اگر مایلید صبحانه را در طول راه میل کنید، می‌توانید از منزل پنیر، گوجه فرنگی، خیار یا تخم مرغ آب پز سفت یا کمی مربا یا عسل به همراه یک فلاسک آب جوش برای چای با خودتان بردارید.
باید توجه کرد که پنیر، سرشیر و خامه محلی معمولاً از شیر پاستوریزه نشده، تهیه می‌شوند و مصرف آنها خطر ابتلاء به بیماری تب مالت را به همراه دارد یا ممکن است به دلیل کهنگی، خطر مسمومیت، اسهال و استفراغ را به دنبال داشته باشند.
از شیر محلی هم به این دلیل که پاستوریزه نشده است، استفاده نکنید؛ مگر اینکه آن را به مدت ۱۰ دقیقه در حال هم زدن بجوشانید.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.