تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱
کد خبر : 79969

۶۰ نفر پیرامون مواد مخدر در استان سمنان دستگیر شدند

۶۰ نفر پیرامون مواد مخدر در استان سمنان دستگیر شدند

سمنان- جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از اجرای طرح سراسر آرامش طی بازه ۷۲ ساعت در استان خبر داد و گفت: ۶۰ معتاد، خرده فروش و قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید علی میر احمدی شامگاه سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه طرح سراسر آرامش طی بازه ۷۲ ساعت در استان به اجرا درآمد، ابراز داشت: هدف از اجرای این طرح مبارزه با سوداگران مرگ و حوزه مواد مخدر است.

وی بابیان اینکه این طرح با هماهنگی مراجع قضائی اجرا شد، افزود: ماحصل این طرح دستگیری ۶۰ معتاد، خرده فروش و قاچاقچی مواد مخدر در استان سمنان بوده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه از این افراد ۲۵ کیلو و ۱۳۰ گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد، ابراز داشت: قاچاقچیان مواد مخدر به مراجع قضائی ارجاع داده شدند.

میر احمدی با بیان اینکه مناطق جرم خیز تحت رصد پلیس قرار دارد، تصریح کرد: از متهمان هفت دستگاه خودرو سواری کشف و ضبط شد.

وی افزود: اجرای طرح شانزدهم آرامش با هدف ایجاد امنیت برای شهروندان در مناطق آلوده به مواد مخدر استان سمنان اجرایی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.