تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
کد خبر : 90167
دیدگاه‌ها برای کشف و ضبط محموله مشروبات الکلی در مبادی خروجی قشم بسته هستند

کشف و ضبط محموله مشروبات الکلی در مبادی خروجی قشم

کشف و ضبط محموله مشروبات الکلی در مبادی خروجی قشم

در پی اجرای عملیات کنترل و بازرسی توسط همکاران مستقر در یکی از مبادی خروجی جزیره، شب گذشته تعداد ۳۵۸ قوطی مشروبات الکلی از نوع آبجو کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک قشم، در پی اجرای عملیات کنترل و بازرسی توسط همکاران مستقر در یکی از مبادی خروجی جزیره، شب گذشته تعداد ۳۵۸ قوطی مشروبات الکلی از نوع آبجو کشف و ضبط شد.

بر اساس این گزارش، این اقلام به‌صورت کاملاً ماهرانه در ساک دستی، چمدان، کوله‌پشتی، کیف، داشبورد خودرو، کارتن مواد غذایی و صندوق عقب خودرو جاسازی شده بود که با هوشیاری پرسنل گمرک کشف و توقیف گردید.

محصولات مکشوفه پس از تنظیم صورتجلسه قانونی، جهت طی مراحل قانونی به یگان دریابانی تحویل داده شد.

مدیرکل گمرک قشم با تأکید بر عزم جدی این اداره‌کل در مبارزه با قاچاق کالاهای ممنوعه، از تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران گمرک قدردانی کرده و اظهار داشت: گمرک قشم با تقویت اقدامات کنترلی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، با هرگونه تخلف گمرکی و فعالیت‌های غیرمجاز به صورت قاطع برخورد خواهد کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.