تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
کد خبر : 70038

کانکتور چیست؟

کانکتور چیست؟
کانکتور چیست؟ عنوان متنی است که در آن به انواع کانکتور و خرید این محصول از وب سایت یکتا الکترویک می پردازیم.

کانکتور یا اتصال‌دهنده قطعه‌ای است که برای اتصال قسمت‌های مختلف مدارها در تجهیزات مختلف به کار می‌رود. ریشه اصلی این لغت به معنی اتصال می‌باشد. این محصول در قسمت‌هایی که امکان قطعی در آن پیش‌بینی می‌شود، به کار می‌رود. این اتصال‌دهنده‌ها به نحوی ساخته می‌شوند که اگر خراب شوند، به‌راحتی می‌توان آن‌ها را تعویض کرد. ورودی‌های تغذیه و اتصالات این قطعات ازجمله اجزای تشکیل‌دهنده این محصول می‌باشند.

انواع کانکتور ؟

 

 

کانکتور که به معنی ترمینال برق نیز می‌باشد، دارای چند سیم مختلف است. این سیم‌ها با کمک پیچ‌های نگهدارنده ترمینال، به هم چفت شده و اتصال را به وجود می‌آورند. اگر به بازارهایی که این محصول را به فروش می رسانند، نگاهی بیندازید، انواع مختلف آن را مشاهده خواهید کرد. تمرکز این متن، معرفی انواع اتصال‌دهنده‌ها بوده و سعی دارد هر یک از این انواع را حضور مخاطب این صفحه معرفی کند. کانکتورهایی چون مولکسی، کانکتورمخابراتی و کانکتورمینیاتوری ازجمله انواع این محصول می‌باشد. همچنین، کاکنکتورهایی وجود دارند که به اتصال‌دهنده پاور بدون قفل معروف هستند. اتصال‌دهنده ایی ال بین راهی و دین کانکتور هوزینگ در سه اندازه مختلف از دیگر اتصال‌دهنده‌های الکتریکی می‌باشند. دامنه تنوع این قطعات به این موارد محدود نمی‌شود. اگر ما را تا انتهای این متن همراهی کنید، با انواع دیگر این محصول آشنا خواهید شد.

 

کانکتور مولکسی چیست؟

 

کانکتور مولکسی متداول‌ترین نوع این محصول است که بیشتر جهت برق‌رسانی به رایانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوب است بدانید، این عنوان از شرکت مولکس برداشت شده است. این شرکت در ساخت اتصال‌دهنده‌های برقی دوتکه، از پیشگامان این حوزه به شمار می‌رود. اتصال‌دهنده مولکسی را می‌توان در انواع رایانه‌ها و دیگر لوازم برقی استاندارد نصب و استفاده کرد. ناگفته نماند، برند مولکس ده‌ها نوع مختلف از این محصول را تولید می‌کند. مولکس تنها یک اصطلاح است که برای توصیف اتصال‌دهنده برق چهار پین مولکس ۸۹۸۱ به کار می‌رود. این قطعه همچنین برای برق‌رسانی به هارد دیسک، درایو نوری و دیگر تجهیزات ذخیره‌سازی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. این محصول دارای چهار پین به رنگ‌های مختلف نیز است که عبارت هستند از: رنگ زرد، قرمز، سیاه و سفید. این چهار پین در یک رابط سفید که از جنس پلاستیک ساخته شده جای گرفته‌اند.

کانکتور مولکسی در یک پریز که به منبع تغذیه اتصال یافته، می‌چسبد و در وضعیت قفل قرار می‌گیرد. این شرایط، باعث به وجود آمدن اتصال مطمئن می‌شود. خوب است بدانید، وجود طراحی و ساختار ساده این قطعه باعث شده تا چندین دهه از آن در رایانه‌های رومیزی به کار گرفته شود. صفحه‌ای که در حال مطالعه آن  هستید، توزیع کانکتور مولکسی و دیگر انواع آن را در دستور کار خود قرار داده است.

 

کانکتور مخابراتی چیست؟

 

کانکتور مخابراتی قطعه‌ای است که در حوزه مخابرات برای ارتباط دادن به کابل‌های دیتا به کار می‌رود. هر یک از انواع مختلف رابط‌های مخابراتی بر مبنای کاربرد، تقسیم‌بندی شده‌اند. جالب است بدانید، هرکدام از این ارتباط‌دهنده‌ها شامل پین‌های مختلفی هستند. این پین‌ها نشان می‌دهند که هر یک از ارتباط‌دهنده‌ها دارای چه وظایفی می‌باشند. درمجموع، وظیفه اصلی ارتباط‌دهنده‌های مخابراتی کاملاً مشخص بوده و کار انتقال اطلاعات بر عهده آن‌ها می باشد. هر یک از این ارتباط‌دهنده‌ها از خصوصیات متمایزی بهره‌مند هستند و توسط کابل برق از هم تفکیک می‌شوند. کابل‌هایی که در این ‌ارتباط‌دهنده به کار می‌روند، به‌خوبی ازنظر کاری با کانکتورهای مخابراتی هماهنگ بوده و باعث بهبود عملکرد و کارایی دستگاه می‌شوند. فروش کانکتور از هر وب سایتی توصیه نمی‌شود، برای خرید این محصول می‌توانید با کارشناسان این صفحه در ارتباط باشید.

 

رابط مینیاتوری

کانکتور مینیاتوری ph چیست؟

 

کانکتور مینیاتوری ph با فواصل گام‌های ۲.۰۰  میلی‌متری توصیف می‌شوند. این نوع ارتباط‌دهنده‌ها در بردارنده سه نوع مختلف PHD، ph و PHSD می‌باشند. این موارد برای انتقال اطلاعات و برق به مدارات گوناگون طراحی شده و به کار گرفته می‌شوند. این ارتباط‌دهنده‌های سه‌گانه را با فواصل گام ۲.۰۰  میلی‌متری از دو پین تا دوازده پین می‌شناسند. این رابط‌ها، به شکل مادگی و روبردی صاف یا نود درجه توصیف می‌شوند. مجتمع بازرگانی یکتا الکترونیک پخش انواع کانکتور مینیاتوری را به عهده دارد.

کانکتور ph را می‌توان جهت ارتباط دهی بین بردهای مدارات چاپی پی سی بی با دیگر کابل‌ها، مورد استفاده قرار داد. این قطعه به خاطر اندازه کوچکی که دارد به این نام شناخته می‌شود. قیمت مناسب و استفاده آسان در هنگام نصب، ازجمله ویژگی‌های این محصول می‌باشد.

 

کانکتور پاور بدون قفل ۳/۹۶ میلی‌متر چیست؟

 

اگر بخواهیم درباره معروف‌ترین انواع اتصال‌دهنده‌ها در تجهیزات برقی با شما صحبت کنیم، باید به کانکتور پاور بدون قفل ۳/۹۶ میلی‌متر اشاره کنیم. این محصول مهم، بدون قفل بوده و در حال حاضر بسیاری از کارخانه‌های ساخت قطعات برقی، این محصول را تولید می کنند. این قطعه بیشتر در تجهیزاتی چون رایانه ها و لوازم برقی خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. رابط پاور ۹۶/۳ میلیمتر به نوعی قطعه برقی اطلاق می شود که جریان برق را از یک منبع تغذیه به قطعه ای دیگر  متصل می کند. این قطعه باید در مدار برقی موجود باشد وگرنه کار برق رسانی صورت نمی گیرد. خوب است بدانید، این محصول از سه بخش مجزا تشکیل شده است که می توان به مادگی، نری و پین فلزی اشاره کرد. برای خرید کانکتور می توانید با کارشناسان این وب سایت در تماس باشید. آنها درباره قیمت کانکتور به شما توضیحاتی ارائه خواهند داد.

رابط مخابراتی

کانکتور el بین راهی ۴/۵ میلیمتر  چیست؟

 

کانکتور el بین راهی ۴/۵ میلیمتر از دیگر انواع رابط های برقی است. این قطعه در اقسام مختلف محفظه ها مانند دو شاخه و پریز به کار می رود. این قطعه از دو قسمت اتصال برخوردار می باشد که دارای مکانیسمی است که به آن قفل بازویی می گویند. رابط ایی ال بین راهی به آسانی در بردها و مدارات برقی مختلف قابل نصب هستند. اتصال این محصول در زمان جفت گیری یا نصب بر روی قطعات دیگر به کمک رابطی صورت می گیرد که از نوع صاف می باشد. این رابط صاف این امکان را به وجود می آورد تا برق در بین قطعات مختلف مدار به خوبی هدایت شود.

 

کانکتور دین کانکتور چیست؟

 

در توضیح کانکتور دین کانکتور باید گفت، DIN کوتاه شده اسم یک سازمان استاندارد سازی است که در آلمان فعالیت دارد. این رابط با بیشتر الگوهای معتبر و تعریف شده DIN مطابقت دارد. رابط DIN به شکل گسترده ای در کامپیوترهای شخصی به کار گرفته می شود. یکی از تجهیزاتی که این رابط در آن به کار می رود، صفحه کلید کامپیوتر است.

 

کانکتور هوزینگ ۲/۵۴ میلیمتر &TJC چیست؟

 

 

کانکتور هوزینگ ۲/۵۴ میلیمتر &TJC را می توان به جای رابط های با فاصله گام ۲.۵۴mm مورد استفاده قرار داد. این رابط ها اغلب در متصل کردن سیم به برد به کار برده می شوند. رابط های هوزینگ ۲/۵۴ میلیمتر &TJC از ویژگی هایی چون جنسیت نری و مادگی برخوردار بوده و از موادی نظیر پی ای ۶۶ و فلز برنج که با قلع روکش شده اند، تولید می شوند. یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده این محصول فسفر برنز می باشد. شما می توانید این قطعه را در تعداد پین های یک تا هشتاد پین تک ردیفه و دو ردیفه تهیه کنید. این محصول به رنگ مشکی در وب سایت های فروشگاهی معتبر قابل خریداری هستند.

رابط DIN

کانکتور هوزینگ ۲/۵ میلیمتر &TJC چیست؟

 

 

کانکتور هوزینگ ۲/۵ میلیمتر &TJC به نحوی ساخته شده است که می توان آن را در دو ردیف پنچ تایی پین مشاهده کرد. فاصله پایه ها با هم در حدود ۲/۵۴ میلیمتر تعریف شده اند. ناگفته نماند، نوع نصب این محصول DIP بوده و بدنه آن از جنس پلاستیک می باشد. در این قطعه ده پین وجود دارد که همه آنها مادگی بوده و با پین ها به کار گرفته می شوند. توجه داشته باشید، هنگام نصب باید زاویه قرار گیری قطعه به صورت صاف یا صفر درجه باشد.

 

کانکتور هوزینگ ۲ میلیمتر &TJC چیست؟

 

 

کانکتور هوزینگ ۲ میلیمتر &TJC  از نظر اتصال شبیه قسمت مادگی پین هدر است. همانطور که قسمت مادگی پین هدر به سیم اتصال می یابد، این رابط نیز به همین طریق به سیم ها متصل می شود. رابط هوزینگ دارای دو قسمت است؛ یک قطعه آن به شکل مادگی طراحی شده و از جنس پلاستیک می باشد و به سیم متصل می شود. قطعه دیگر این رابط، فلز سر سیم نام دارد که به آن پین نیز می گویند. این قطعه به سیم پرس شده و بدنه مادگی آن نیز از جنس پلاستیک می باشد.

کانکتور پین گرد چیست؟

 

 

کانکتور پین گرد که به آن سیرکولار نیز می گویند یک رابط برقی است که به شکل استوانه طراحی شده است. این قطعه دارای چند پین بوده و در آن کنتاکت هایی وجود دارد که می تواند به خوبی دستگاه های برقی را برق رسانی کند. همچنین وظیفه دیگر این قطعه انتقال اطلاعات یا سیگنال های برقی است. رابط گرد جهت مقاوم سازی دستگاه در مقابل شرایط آب و هوایی نامساعد طراحی شده و می توان با خاطری آسوده وظیفه انتقال اطلاعات را به این رابط سپرد. در  ادامه به انواع سوکت های کانکتور بین راهی اشاره می کنیم.

 

کانکتور SM بین راهی ۲/۵ میلیمتر چیست؟

 

 

کانکتور SM بین راهی ۲/۵ میلیمتر یک رابط دو طرفه است. یک طرف آن نوع A نام دارد و قسمت نری در این بخش تعبیه شده و طرف دیگر آن نوع  Yنامیده می شود. فاصله بین دو پایه به اندازه دو و نیم میلیمتر تعریف می شود. دامنه ولتاژ قابل قبول در این رابط، دویست و پنجاه ولت AC/DC می باشد. بیشترین جریان قابل تحمل در این رابط نیز سه آمپر گزارش شده است.

 

کانکتور VH  بین راهی ۳/۹۶  میلیمتر چیست؟

 

کانکتور VH  بین راهی ۳/۹۶  میلیمتر دارای سوکت نر و ماده است که به وسیله یک قفل، اتصال را فراهم می کند. این قفل دارای لبه پلاستیکی بوده که قابل رویت می باشد. تکنسین ها از این رابط برای از بین بردن لرزش و تنش های مکانیکی در تجهیزات کمک می گیرند. رابط های پاور قفل دار که به آن وی اچ نیز می گویند با فاصله بین دو پایه ۳.۹۶ میلیمتر توصیف می شوند. این قطعه دارای سه قسمت است. قسمت پلاستیک مادگی به سیم و قسمت نری نیز به بورد وصل می شود.

انواع رابط ها

 

کانکتور بین راهی  L6/2 چیست؟

 

 

کانکتور بین راهی  L6/2 نیز از پر استفاده ترین انواع رابط هایی است که به صورت بین راهی مورد استفاده قرار می گیرد. این رابط جهت اتصال جریان برق در انواع مدارات یا بردهای برقی به کار می رود. این رابط نظیر دیگر ترمینال های الکتریکی در دو نوع نری و مادگی ساخته می شود.

 

کانکتور ۱میلیمتر SH  چیست؟

 

کانکتور ۱میلیمتر SH  از دیگر اقسام ترمینال های الکتریکی بوده و برای نقل و انتقال یا هدایت برق در مدارات یا بردها به کار می رود. کامپیوترهای شخصی و صنعتی برای عملکرد درست به این قطعه وابسته هستند. این رابط ها را در اندازه ها و مدل های گوناگون می توان ساخت و در حوزه های مختلفی به کار برد.

 

کانکتور ۱/۲۵ میلیمتر FH  چیست؟

 

 

کانکتور ۱/۲۵ میلیمتر FH  را می توان با فاصله ای به اندازه یک و بیست و پنج دهم میلیمتر بین پین ها قرار داد. این رابط را به عنوان یک جایگزین ایده‌ال برای رابط های مولکس۵۱۰۲۱  به کار می برند.  این رابط بیشتر در برقراری سیم به برد کمک به کار می رود. سرهای این رابط کاملا پوشیده می باشد. این رابط در کارخانه های خودروسازی قابل استفاده وسیعی دارد.

 

کانکتور ۱/۵ میلیمتر ZH  چیست؟

 

 

کانکتور ۱/۵ میلیمتر ZH  در صنایع مختلف به نام رابط میکرو تی اس جی شناخته می شود. این رابط ها در اندازه ها و انواع مختلف موجود می باشند. هنگام خرید حتما به نوع و ساختار آن توجه داشته باشید. عملکرد هر یک از این رابط ها در حوزه های مختلف یکسان تعریف نشده است.

 

کانکتور MICRO ATX چیست؟

 

کانکتور ۱/۵ میلیمتر ZH  جهت کارکرد بهتر و بهبود مادربردهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این رابط ها در انواع رایانه های شخصی و صنعتی قابل مشاهده هستند. سایز و اندازه این نوع رابط ها بسیار کوچک بوده و با توجه به نوع کارایی که دارند، طراحی شده اند.

 

کانکتور مینیاتوری دو ردیه  PHD چیست؟

 

 

کانکتور مینیاتوری دو ردیفه پی اچ دی برای برقراری کابل دیتای هشبرد به برد کمک گرفته می شود. وظیفه این برد، نقل و انتقال اطلاعات بین برد هشبرد به کمک کابل دیتا با برد اصلی برخی دستگاه ها مانند ماینر می باشد. ( منظور از ماینر دستگاهی است که در زمینه استخراج بیت کوین مورد استفاده قرار می گیرد.)

 

سوکت ماینر چیست؟

 

 

طراحی سوکت ماینر به این شکل است که یک طرف آن سیم وجود دارد. این قسمت فلزی بوده و به منبع تغذیه متصل می شود. طرف دیگر این محصول نیز از سوکت های شش پین برخوردار می باشد که همه به صورت مادگی بوده و ای تی ایکس نام دارند. این محصول در مقابل جریان پایدار بسیار مقاوم است و به دیگر اجزای ماینر وصل می شود. در انتها یادآور می شویم برای کسب اطلاع از قیمت اتصال دهنده و دیگر مباحث مربوط به این محصول، می توانید به کارشناسان فروش این صفحه مراجعه نمایید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.