تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۵
کد خبر : 82331

پرسپولیس محتاج استقلال شد!

پرسپولیس محتاج استقلال شد!

تیم فوتبال پرسپولیس برای ایستادن در جایگاه دومی بیست و چهارمین دوره لیگ برتر چشم امید به رقیب سنتی اش در هفته پایانی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته پایانی رقابت های لیگ برتر در شرایطی روز ۲۵ اردیبهشت برگزار خواهد شد که تنها هیجان این هفته تعیین تیم دوم است. جایی که پرسپولیس و سپاهان با ۵۷ امتیاز رقابت نزدیکی با یکدیگر دارند.

در هفته پایانی سپاهان در ورزشگاه نقش جهان باید از استقلال پذیرایی کند و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به مصاف هوادار خواهد رفت. از آنجایی که احتمال پیروزی سرخپوشان برابر هوادار در دسترس تر است، این تیم برای رسیدن به جایگاه دوم محتاج پیروزی استقلال است.

شاگردان مجتبی جباری در صورتی که بتوانند برابر سپاهان به پیروزی برسند یا حداقل با این تیم مساوی کنند، پرسپولیس با بردن هوادار تیم دوم لیگ بیست و چهارم خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.