تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
کد خبر : 72657

پایش سموم ۸ محصول خام کشاورزی در بازار

پایش سموم ۸ محصول خام کشاورزی در بازار

مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از پایش ۸ محصول خام کشاورزی در سطح عرضه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولید کنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات می‌شود، گفت: امیدواریم وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریع‌تر موضوع شناسنامه کردن باغات را اجرایی کند در این صورت می‌توانیم ضمن همراه کردن تولید کنندگان محصولات کشاورزی افزایش کیفیت محصولات نظارت بهتری نیز در سطح عرضه داشته باشیم.
وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر پایش سلامت ۲۵ الی ۳۰ محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه(pms) وجود دارد، اظهار کرد: ۸ محصول از جمله خیار گلخانه‌ای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانه‌ای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز سیب و پرتقال به طور مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش می‌شوند.
به گفته انصاری، محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاه‌های سازمان غذا و دارو پایش می‌شوند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.