واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، درباره عرضه غذاهای غیر فرآوریشده حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط، توضیحاتی ارائه داد.
حسین رستگار، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط، گفت: نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف کنندگان درخواست میشود تنها محصولات فرآوریشده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.
وی افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیر فرآوریشده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
رستگار تأکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوریشده، به ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران است.
وی همچنین در خصوص فرآوردههای حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش میکند کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوریشدهای که دارای این نشانها هستند، تضمین شود. این نشانها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفتهاند.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: مصرفکنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.
رستگار تأکید کرد: فرآوردههای گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار میرود ارگانهای مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانیشان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به طور جدی برخورد کنند.
برچسب ها :حسین رستگار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0