تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
کد خبر : 53664

ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی‌ها

ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی‌ها

کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد مصرف همزمان برخی خوراکی‌ها و داروهای ضدانعقادی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، الناز ذوقی گفت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.
وی افزود: در بیمارانی که در حال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از طریق مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ‌های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تأثیر دارو کم و زیاد نشود.
کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در این بیماران شرایط زمینه‌ای متعددی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می‌تواند موجب افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.