تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
کد خبر : 35674

قهرمانی‌ام لطف امام حسین (ع) بود

قهرمانی‌ام لطف امام حسین (ع) بود

دومین دوره رقابت‌های پاراکاراته قهرمانی آسیا، طی روزهای ۳۰ تیر تا یک مرداد به میزبانی شهر ملاکا در مالزی برگزار شد و «فرزاد صفوی» ورزشکار ملی‌پوش پاراکاراته کشورمان در بخش معلولان ذهنی «سندرم داون کلاس K۲۲» با غلبه بر حریفانش موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. صفوی که در سال ۱۳۷۰ در تبریز چشم به

دومین دوره رقابت‌های پاراکاراته قهرمانی آسیا، طی روزهای ۳۰ تیر تا یک مرداد به میزبانی شهر ملاکا در مالزی برگزار شد و «فرزاد صفوی» ورزشکار ملی‌پوش پاراکاراته کشورمان در بخش معلولان ذهنی «سندرم داون کلاس K۲۲» با غلبه بر حریفانش موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
صفوی که در سال ۱۳۷۰ در تبریز چشم به جهان گشوده از سال های کودکی، کاراته را دنبال کرده است، پدر وی «صمد صفوی» از قهرمانان کاراته آذربایجان‌شرقی بوده و اولین مربی فرزاد بوده است.
بعد از فوت صمد صفوی، احد شاهین قهرمان کاراته آذربایجان‌شرقی، وظیفه مربیگری فرزاد صفوی را بر عهده می‌گیرد و صفوی در اولین حضورش در عرصه رقابت‌های بین المللی موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات سندرم داون کلاس K۲۲ آسیا می شود.
فرزاد صفوی، روز یکشنبه ۸ مردادماه در نشست خبری، با قدردانی از زحمات مربیان خود و به خصوص احد شاهین گفت: مربیانم نقش بسزایی در کسب این موفقیت داشتند و از آن ها سپاسگزارم.
وی افزود: کسب این قهرمانی خواست امام حسین (ع) و عزادارانش بود و این موفقیت را مدیون سید الشهدا هستم و برای موفقیت در مسابقات جهانی تلاش می‌کنم.

اخلاق پهلوانانه مهم‌تر از قهرمانی است

احد شاهین، مربی تیم‌ملی پاراکاراته ایران، در این نشست خبری، اظهار کرد: پرورش ورزشکاران سندرم داون باعث شده تا امید این دسته از افراد برای حضور در جامعه و ورزش افزایش پیدا کند و خانواده افراد سندرم داون برای حضور فرزندانشان به عرصه ورزش ترغیب شوند.
وی با اشاره به کسب عنوان قهرمانی مسابقات پاراکاراته آسیا توسط فرزاد صفوی افزود: این دومین دوره برگزاری این مسابقات بود که نسبت به دوره قبلی از سطح بسیار بالایی برخوردار بود که صفوی با نهایت تمرکز و اعتماد به نفس توانست عنوان قهرمانی سندروم داون کلاس K۲۲ این مسابقات را از آن خود کند.
وی افزود: معتقدم رفتار و اخلاق پهلوانی مهم تر از کسب عنوان قهرمانی است، فرزاد صفوی علاوه بر کسب قهرمانی و نشان طلا در رقابت های آسیایی، با انجام حرکتی جوانمردانه نام خود را جاودانه کرد.
شاهین ادامه داد: این ورزشکار از لحظه ورودش به سالن برگزاری رقابت‌ها توجه افراد حاضر در سالن را به خود جلب کرد، تشویق صفوی هنگام اجرای کاتای حریفش و حرکت جوانمردانه و بالا بردن دست رقیبانش نیز باعث شد تا تماشاگران محو تماشای صفوی شوند.
وی با اشاره به اهمیت رفتار و اخلاق پهلوانانه در ورزش ادامه داد: «سجاد گنج زاده» وقتی به مدال طلای المپیک دست یافت به اندازه فرزاد صفوی که قهرمان آسیا شده است، دیده نشد و فکر می‌کنم کسب عنوان قهرمانی تاثیری در بیشتر دیده شدن صفوی نداشت و بیشتر رفتار پهلوانانه وی با واکنش مثبت جامعه جهانی همراه شد.
شاهین افزود: مسابقات قهرمانی جهان پنجم لغایت ۱۰ آبان ماه سال جاری به میزبانی مجارستان برگزار می شود که فرزاد صفوی دومین حضورش در این مسابقات را تجربه خواهد کرد.
وی ادامه داد: مسئولان آذربایجان‌شرقی تا این لحظه حمایت خاصی انجام نداده‌اند، در حالی که از مشهد و تهران، فرزاد صفوی را برای حضور در برنامه‌های تلویزیونی و تجلیل دعوت کرده‌اند.
مربی تیم‌ملی پاراکاراته کاتای کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای برگزاری رقابت‌های پاراکاراته در سطح کشور در نظر گرفته شده است یا خیر؟ گفت: تاکنون شاهد برگزاری چنین مسابقاتی نبوده‌ایم، اما فدراسیون با اعلام فراخوانی از این دسته از ورزشکاران دعوت به عمل آورده تا طی ماه های آتی شاهد برگزاری مسابقات قهرمانی پاراکاراته کشور باشیم.

لزوم استفاده از افراد متخصص در هیات کاراته استان

ابراهیم رضایی، دبیر هیات کاراته آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست عنوان کرد: تا جایی که در توان‌مان بود، در کنار فرزاد صفوی و دیگر ورزشکاران کاراته استان‌ بودیم، اما نمی‌توان اسمش را حمایت تمام قد گذاشت و باید از ورزشکاران حمایت بهتری شود.
وی با تقدیر از زحمات احد شاهین افزود: طی سالیان اخیر تیم تحت هدایت احد شاهین اولین مدال طلای آسیا را کسب کرده و جا دارد از تلاش های بی‌وقفه ایشان در کاراته استان تشکر نماییم.
رضایی ادامه داد: استان ما در کاراته از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و امیدواریم در ادامه شاهد اتفاقات خوبی داشته باشیم.
وی در واکنش به این سوال که چرا کاراته استان در طی سال های اخیر دچار افت شده است؟ گفت: این موضوع به ۱۳ سال قبل برمی‌گردد، جایی که فردی ناکاربلد در راس هیات کاراته استان قرار گرفت و همین موضوع باعث شد که در عرض ۱۷ ماه ورزشکاران از کاراته دور شدند و وقتی یک هیات صاحب و سکان‌دار واقعی و کاربلد نداشته باشد، نبود پیشرفت طبیعی است.
دبیر هیات کاراته آذربایجان‌شرقی افزود: اصرار ما بر این است که از متخصصان استفاده کنیم، این اتفاق در مقطعی رقم خورد و مسئولیتی به تنها داور جهانی استان دادیم که این موضوع با جبهه گیری برخی از افراد باعث ایجاد حاشیه شد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون هفت ماه است که روند کاری مان را بهبود بخشیده ایم و به دنبال برطرف کردن نقاط ضعف در هیات هستیم و امیدواریم این امر عملی شده و به اهداف‌مان برسیم.
انتهای پیام

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.