تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
کد خبر : 55271

طلسم قلی زاده شکست/ لخ پوزنان پیروز شد

طلسم قلی زاده شکست/ لخ پوزنان پیروز شد

تیم فوتبال «لخ پوزنان» در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر لهستان در حضور علی قلی‌زاده برابر «گورنیک زابرزه» به برتری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لهستان، امروز یکشنبه از ساعت ۱۹ تیم فوتبال «لخ پوزنان» میزبان «گورنیک زابرزه» بود که این مسابقه در نهایت با نتیجه ۲ بر صفر به سود «لخ پوزنان» به پایان رسید.
علی قلی‌زاده لژیونر ایرانی «لخ پوزنان» در این دیدار کار را از روی نیمکت آغاز کرد و در دقیقه ۶۳ و در حالی که تیمش با نتیجه یک بر صفر پیش بود وارد زمین شد.
قلی‌زاده که در میانه‌های فصل قبل دچار آسیب دیدگی شد و یک دوره مصدومیت طولانی مدت را پشت سر گذاشته بود و در بیش از ۱۰ بازی تیمش غایب بود امیدوار است در فصل جاری بتواند عملکردی متفاوت از خود به نمایش بگذارد و نقشی مؤثر در تیمش ایفا کند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.