ضرورت داشتن یک خانه هوشمند و امکانات آن

امروزه هوشمندسازی ساختمان ها، از جمله منازل و محیط کار از ویژگی های برتر یک ساختمان محسوب می شود که علاوه بر لوکس بودن و زیبایی ای که به فضای داخلی می دهد، به دلیل مزایا و امکاناتی که ساختمان های هوشمند دارند، کم کم به عنوان ضروریات یک بنا به حساب می آیند، و
امروزه هوشمندسازی ساختمان ها، از جمله منازل و محیط کار از ویژگی های برتر یک ساختمان محسوب می شود که علاوه بر لوکس بودن و زیبایی ای که به فضای داخلی می دهد، به دلیل مزایا و امکاناتی که ساختمان های هوشمند دارند، کم کم به عنوان ضروریات یک بنا به حساب می آیند، و دنیای ما را تحت تاثیر خود قرار می دهند.
با توجه به کاربردهای یک خانه هوشمند یا ساختمان هوشمند، تولید تجهیزات هوشمندسازی روز به روز در حال رشد و توسعه است و شرکت های خارجی و داخلی در این زمینه با هم در رقابت هستند.
برای هوشمندسازی یک ساختمان چه اداری، چه کارخانه و چه منزل، با توجه به میزان هزینه و امکاناتی که در نظر دارید، و اینکه کیفیت محصولات، گارانتی محصولات، تعمیر و نگهداری تجهیزات، خدمات پس از فروش و ایرانی یا خارجی بودن شرکتی که از آن برای هوشمندسازی ساختمان خود، کمک می گیرید بسیار حائز اهمیت است.
به جرعت می توان گفت که امروزه مزایای خانه هوشمند نسبت به معایب آن بسیار بیشتر است و همین امر افراد را ترغیب به هوشمندسازی ساختمان می کند.
مزایا و امکانات خانه هوشمند
از مزایا و امکانات خانه هوشمند به موارد زیر می توان اشاره نمود:
- افزایش راحتی
با استفاده از هوشمندسازی ساختمان می توان کارهای روزمره مانند قفل کردن درها، تنظیم چراغ ها، پکیج و کولر و … را خودکار کرد، تا در زمان و انرژی و زحمت شما صرفه جویی شود. که باعث آسودگی خاطر و سادگی انجام بسیاری از امور می شود.
- کنترل از راه دور
یکی از مهمترین ویژگی های یک خانه هوشمند این است که می توان با استفاده از تلفن همراه هوشمند و نصب اپلیکشن خانه هوشمند یا ارسال پیامک به پنل مرکزی، مدیریت تمامی وسایل را از راه دور انجام داد.
- امنیت پیشرفته
در یک خانه هوشمند امنیت حرف اول را می زند. رمزگذاری و رمزگشایی نرم افزار خانه هوشمند( اپلیکشن) برای کنترل ورود قوی و همچنین هماهنگی این اپلیکشن با وسایل مورداستفاده مخصوصا پنل مرکزی، یکی از اصول مهم است. در صورتی که شما تجهیزات هوشمندسازی و اپلیکشن مورد استفاده را از یک شرکت معتبر تهیه کنید، این هماهنگی ایجاد شده و پروتکل های امنیتی با هم سازگارتر هستند.
یک مثال ساده در مورد امنیت خانه هوشمند، اینکه با استفاده از هوشمندسازی شما می توانید زمانی که منزل نیستید به جای اینکه به فرزندتان کلید بدهید تا بعد از مدرسه وارد منزل شود، با استفاده از تلفن هوشمند و از راه دور موقع رسیدن فرزند به درب منزل، درب را برای او باز کنید و از زمان حضور او در منزل با خبر شوید. و دردسر گم شدن کلید یا افتادن کلید دست افراد ناشناس را نداشته باشید. و با استفاده از دوربین می توانید کاملا بر این موضوع نظارت داشته باشید.
- بهبود بهره وری انرژی
یکی از اهداف هوشمندسازی، افزایش بهروری انرژی است. مثلا زمانی که شما چند روزی مسافرت هستید، مجبور نیستید برای زمانی که به خانه می آیید پکیج خود را روشن نگه دارید، تا به محض ورود شما هوای خانه سرد نباشد، می توانید به سادگی این موضوع را کنترل کنید و قبل از ورود خود به خانه پکیج را روشن کنید تا هنگام ورود، هم خانه گرم باشد و هم اینکه مدت زمان زیادی در مصرف انرژی صرفه جویی شده است. همین کار را می توان برای روشنایی، کولر، بهارساز و … نیز انجام داد.
- ایجاد ظاهری لوکس و مدرن در سازه
با استفاده از تجهیزات هوشمندسازی ساختمان همچون: کلیدهای لمسی هوشمند با رنگ های زیبا و ظاهری شفاف و شیشه ای، گجتهای هوشمند، پنل مرکزی و …. ظاهری مدرن و متفاوت برای فضای داخلی منزل یا محیط کار خود ایجاد کنید.
علاوه بر آن اجرای ساختار های هوشمندسازی ساختمان بر روی بهای ملک نیز تاثیر به سزایی دارد، و می توان آن را به عنوان یک سرمایه گذاری در نظر گرفت.
- قابلیت برنامهریزی مشخص برای عملکردهای خاص
از قابلیت های جالب خانه هوشمند امکان برنامه ریزی برای انجام امور است. مثلا راس ساعت خاصی گل ها آبیاری شوند. یا زمانی که مسافرت هستید برای زمان مشخصی از شب، لامپ ها روشن و یا خاموش شوند.
هزینه هوشمندسازی یک ساختمان چقدر است؟
برآورد هزینه هوشمندسازی یک ساختمان بسته به نیاز و سلیقه مالک آن ساختمان تعیین می شود. اما حالت ایده آل این است که یک خانه هوشمند، با حداکثر کیفیت و حداقل هزینه داشته باشیم.
فرض کنید شما برای هوشمندسازی ساختمان خود به سراغ بهترین شرکت های وارد کننده محصولات بروید و بهترین محصولات را به قیمت هایی که براساس دلار تنظیم می شوند خریداری کنید. و از آن شرکت بخواهید تا تنظیم و برنامه ریزی خانه هوشمند را برای شما انجام دهد.
چند نکته اینجا مطرح می شود؛ اول تسلط افراد برای هوشمند سازی ساختمان و شناخت کامل تجهیزات و ایجاد هماهنگی بین آنهاست. دوم سازگارسازی این تجهیزات با پنل مرکزی و اپلیکشن. سوم ایجاد و بررسی امنیت لازم برای استفاده های از راه دور. چهارم گارانتی محصولات در صورت خرابی یا ایجاد مشکل چه در زمان پیاده سازی و چه پس از آن و …
خوب هزینه تمامی این موارد و صرف زمان لازم برای انجام این امور را در نظر بگیرید، در مقایسه با وقتی که شما با یک تولیدکننده داخلی برای هوشمندسازی ساختمان خود صحبت می کنید، که صفر تا صد کار را برعهده بگیرد. قطعا شرکت داخلی به دلیل تولیدکننده بودن، روی تجهیزات و روند انجام کار تلسط کافی دارد و چالش ها را به خوبی شناسایی می کند. گارانتی و خدمات پس از فروش محصولات را تضمین می کند و از همه مهتر در لحظه می تواند پاسخگو باشد. در این صورت شما مجبور به صرف هزینه های دلاری نخواهید شد و یا در صورت بروز مشکل در قطعات انتظار شما برای ارسال گارانتی و یا تعمیر تجهیز کمتر خواهد بود. در این صورت مسلما در هزینه و زمان، صرفه جویی بسیاری خواهد شد.
شرکت های تولیدکننده، در رقابت با شرکت های خارجی، هم بر روی کیفیت محصولات خود بسیار دقت دارند و هم در اجرای هوشمندسازی .
زیبایی تجهیزات، سازگاری آنها، امکان مدیریت جامع، ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش در اسرع وقت، وجود نرم افزار به زبان فارسی و سادگی استفاده از آن و مهمتر از همه سفارشی سازی امکانات از مهمترین عواملی است که پیشنهاد می شود از شرکت های تولیدکننده داخلی برای هوشمندسازی ساختمان، استفاده شود.
خانه هوشمند سهاالکترونیک یکی از شرکت های باتجربه و قدرتمند در این زمینه است است که صفر تا صد هوشمندسازی را با محصولات با کیفیت تولید داخلی و با دقت و پشتیانی کامل برای شما انجام می دهد.
- پنل مرکزی هوشمند
یکی از اساسی ترین تجهیزات خانه هوشمند پنل مرکزی است که:
- مدیریت و نظارت برروی تمامی وسایل هوشمند را برعهده دارد.
- دسترسی های مختلف را مدیریت می کند.
- مدیریت اعلان ها و اطلاعیه های مختلف را برعهده دارد.
- امکان برنامه ریزی و زمانبندی تجهیزات را فراهم می کند و …
کلیدهای لمسی هوشمند علاوه بر اینکه ظاهر زیباتری دارند، تولیدکننده می تواند برای هر پل از این کلیدها برنامه مشخص تعیین کند. همچنین برای روشن و خاموش کردن روشنایی علاوه بر لمس کردن کلید، قابل مدیریت از راه دور هستند. این کلیدها می توانند به طور مستقل و یا هماهنگ با پنل مرکزی عمل کنند.
- گجت های هوشمند
به جای استفاده از ریموت برای کنترل وسایل الکتریکی در خانه هوشمند از گجت های هوشمند استفاده می شود، به نحوی که با داشتن یک گجت می توانید تمامی دستگاه ها را یکجا مدیریت کنید. از جمله این تجهیزاتی که با گجت های هوشمند قابل مدیریت هستند می توان به اسپیلیت، هود آشپزخانه، تلویزیون، درب های برقی، ریلی، بازویی و کرکره ای، پرده برقی و سیستم دزدگیر و … اشاره نمود.
- رله هوشمند
رله ها نقش مهمی در کنترل و مدیریت تجهیزات برقی یک ساختمان هوشمند دارند. این رله ها قابلیت های پیشرفته ای دارند که امکان زمانبندی، کنترل از راه دور و اتوماسیون سازی را برای ساختمان فراهم می کنند.
- اپلیکشن خانه هوشمند
از ویژگی های یک اپلیکشن خوب امنیت فوق العاده بالا، مدیریت به صورتی گروهی و تکی وسایل ، تعریف دسترسی مشخص و محدود شده ، مدیریت از راه دور با ارسال پیامک و اینترنت، مدیریت تمامی تجهیزات هوشمندسازی و سادگی استفاده از آن می توان اشاره نمود.
با پیشرفت علم، تجهیزات خانه هوشمند پیوسته در حال رشد است و به تعداد آنها افزوده می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0