تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۹:۱۹
کد خبر : 68648

سازمان ملل: «جنگ خاموش» علیه کرانه باختری را متوقف کنید

سازمان ملل: «جنگ خاموش» علیه کرانه باختری را متوقف کنید

یک آژانس وابسته به سازمان ملل اعلام کرد اوضاع در کرانه باختری هر روز وخیم‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه فلسطین الیوم، آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل (آنروا) ‌تاکید کرد که اوضاع انسانی در کرانه باختری هر روز بدتر می‌شود و ساکنان اردوگاه‌های نورشمس و طولکرم از نبود آب و برق رنج می‌برند.
این آژانس بین المللی تصریح کرد: عملیات اشغالگران علیه ساکنان کرانه باختری همچنان ادامه دارد و باعث برجای ماندن ویرانی‌ها و تخریب‌های بیشتر که جان شهروندان فلسطینی را تهدید می‌کند می‌شود.
آنروا خواهان متوقف شدن «جنگ خاموش» علیه کرانه باختری شد.
پیش از این باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرده بود که از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۹۸۷۰ فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شدند.
تعداد حملات نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت بی دلیل فلسطینی‌ها در این منطقه در حال افزایش است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.