تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
کد خبر : 78144

خودرو ۸ میلیارد دلار ارز گرفت

خودرو ۸ میلیارد دلار ارز گرفت

بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۰ بهمن‌ماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۵۸ میلیارد و ۵۷۶ میلیون دلار تأمین ارز کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۰ بهمن‌ماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۵۸ میلیارد و ۵۷۶ میلیون دلار تأمین ارز کرده است.

همچنین ۴۵ میلیارد و ۲۹۰ میلیون دلار از ارز تأمین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب با ۸، ۵.۵ و ۴.۹ میلیارد دلار بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.

ضمن آنکه برای واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۱۲ میلیارد و ۱۲۴ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۹ میلیارد و ۴۰۹ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی، و ۲ میلیارد و ۷۱۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۱۶۲ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.