تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۰:۰۰
کد خبر : 27971

با مثبت اندیشی جریانی از ثروت را به سمت خود جذب کنید

با مثبت اندیشی جریانی از ثروت را به سمت خود جذب کنید

مثبت بینی و مثبت اندیشی در مورد ثروت و پول، یکی از رازهای جذب ثروت است که گاها مورد بی‌ توجهی قرار می‌ گیرد. به طوری که فرد دائما به صورت منفی به آینده می‌ نگرد و نگران و مضطرب است. به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید تا با حوزه

مثبت بینی و مثبت اندیشی در مورد ثروت و پول، یکی از رازهای جذب ثروت است که گاها مورد بی‌ توجهی قرار می‌ گیرد. به طوری که فرد دائما به صورت منفی به آینده می‌ نگرد و نگران و مضطرب است. به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید تا با حوزه ای سودمند بیشتر آشنا شوید.

ترشی سیر سفید

برای تهیه ترشی سیر سفید آن را هم به صورت گل سیر و هم به صورت حبه شده درون سرکه می ریزند.

مدت نگه داشتن ترکیب سیر و سرکه فاکتوری برای کیفیت آن محصول می باشد برای مثال ترشی سیر 4 ساله از ترشی سیر 3 ساله کیفیت بالا تری دارد.

در تهیه ترشی سیر خانگی از مواد اولیه ارگانیک استفاده می شود و ارزش غذایی آن را بالا تر می برد.

ترشی سیر خانگی هر چه زمان بیشتری بماند بوی نامطبوع سیر کمتر می شود و بافت سیر نرم تر و خوشمزه تر می شود.

پس بهتر است هنگام خرید از اجناس خوب و برگزیده استقبال و حمایت کرد.

ترشی لیته خانگی

خوردن ترشی لیته خانگی درجه یک به شما حس نوستالژیک مزه اصیل ترشی را منتقل می کند.

معمولا استراتژی قیمت گذاری این قبیل از محصولات، بر پایه و اساس یک چهارچوب است که با این عوامل می توان قیمت محصول را تعیین کرد.

اولین عامل قیمت ارز و دلار در بازار است چون ترکیبات و مواد اولیه این محصول دارای قیمتهای مختلفی است و قیمت ارز هم می تواند تاثیر بسیار مستقیمی در تعیین نرخ این محصول داشته باشد.

مورد دوم، کیفیت ترشی است که هر چقدر درجه کیفی آن بیشتر باشد و محصول مرغوب تر، به تبع قیمت آن افزایش خواهد.

مورد بعدی برند تولید کننده است، هر برند بر اساس نحوه تولید، نوع مواد اولیه، کیفیت محصول، نوع بسته بندی که برای ترشی در نظر گرفته است.

ترشی انار ترش

برای درست کردن ترشی انار ترش شما به حدود دو ساعت زمان احتیاج دارید در ابتدا باید 500 گرم لبوی رنده شده را به همراه یک کیلوگرم دانه انار و یک لیتر آب انار تهیه کنید.

در نظر داشته باشید که به یک لیوان سرکه انار، دو قاشق غذاخوری پودر گشنیز و یک قاشق غذاخوری پودر گلپر نیز نیاز است.

در مرحله اول لبوها را باید دو الی سه ساعت بپزید و آنها را رنده کنید و آب انار و سرکه را در یک قابلمه بریزید و حرارت دهید.

دانه های انار را با لبوی رنده شده و سرکه ترکیب نمایید و اجازه دهید دو دقیقه این ترکیب حرارت ببیند بعد از خنک شدنش، گشنیز و فلفل قرمز و گلپر را به آن اضافه نموده و سپس آن را در داخل یک شیشه بریزید و درب آن را ببندید.

حدود یک هفته پس از آنکه آن را در داخل یخچال قرار دادید، ترشی شما آماده خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.