تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۸
کد خبر : 54640

افغانستان به دنبال دستیابی به منابع گازی بیشتر

افغانستان به دنبال دستیابی به منابع گازی بیشتر

وزارت معادن و نفت افغانستان، با یک شرکت ترکیه‌ای برای حفاری دو چاه با هزینه ۷.۵ میلیون دلار در ولایت جوزجان، قراداد بسته است.

به گزارش خبرگزاری مهر وزارت معادن و نفت افغانستان، با یک شرکت ترکیه‌ای برای حفاری دو چاه با هزینه ۷.۵ میلیون دلار در ولایت جوزجان، قراداد بسته است. سرپرست این وزارتخانه گفت: روزانه ۱۰۰ هزار مترمکعب گاز از این ذخایر، برداشت می‌شود و هر ۱۰۰۰ مترمکعب گاز، به قیمت ۲۰۰ دلار به فروش می‌رسد. وی افزود: ما چاه‌های فعال نیز داریم و با حفر دو چاه جدید، استخراج روزانه به یک میلیون مترمکعب گاز خواهد رسید.
وی همچنین به تلاش‌ها برای انعقاد قرارداد سایر مناطق گازخیز افغانستان با شرکت‌های بزرگ در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: با اکتشاف و استخراج این ذخایر گاز، افغانستان در زمره کشورهای مهم نفتی قرار خواهد گرفت. وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری افغانستان به خودکفایی برسد.
رئیس شرکت برنده این قرارداد گفت: برای حفاری این چاه‌ها، ۲۰ مهندس را از ترکیه می‌آوریم و همچنین ۴۰ تا ۵۰ نفر را از داخل افغانستان استخدام خواهیم کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.